MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Farm & Countryfair

21 juni 2013 10:00 tot 23 juni 2013 21:00  •  Dinxperlosestraatweg, 7122 JT Aalten, Nederland

Type: Beurs

Farm & Country Fair: hét belevenisfestival!

De Farm & Country Fair is buitengewoon verrassend. Deze meest bekende en uitgebreide Fair in Nederland is vergelijkbaar met de grote Engelse plattelands-shows. 

Ruim 375 unieke stands uit binnen- en buitenland bieden een breed scala aan mooie luxe producten en handige gebruiksartikelen die je niet overal aantreft. Van mode, puur culinair, decoratieve en handige producten voor binnen en buiten, duurzaam bouwen, de nieuwste auto's en tractoren, gezondheidsproducten, handige machines, verzorgingsartikelen voor dieren en veel meer. Er is geen stand hetzelfde!

Spannende activiteiten, meer dan 2000 dieren, een verrassend showprogramma in maar liefst 5 ringen, akoestische muziek en de creatieve aankleding zorgen voor een gastvrije sfeer waar iedereen zich thuis voelt.

Het Vintage Festival is een nieuw onderdeel van de Fair. Dit festival is met uw toegangskaartje voor de Fair gratis te bezoeken. Meer weten over het Vintage festival? Ga snel naar de speciale website: www.vintagefestival.nl

Het gekke follybos vol met bizarre creaties, bekend van tv programma's zoals 'Man Bijt Hond', ligt naast het Fair-terrein. Ook hier kunt u tijdens de Fair eenmalig gratis op bezoek.

 

Volwasenen                € 15

Kinderen 4-14  jaar    € 5

Kinderen jonger dan drie jaar mogen gratis binnen op de beurs. 

Via MijnTuin.org kan je binnenkort vrijkaarten winnen! 

Link: http://www.countryfair.nl

Locatie


Dinxperlosestraatweg, 7122 JT Aalten, Nederland

Alle evenementen