MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Fleurig

26 juni 2013 10:00 tot 30 juni 2013 18:00  •  Kasteel de Haar, Kasteellaan 1, Haarzuilens, Nederland

Type: Beurs

Op Fleurig 2013 is er op het gebied van tuinproducten van alles te zien, zelf uit te proberen, te voelen en te ervaren. Ook kunt u zich door de vele aanwezige vakmensen vrijblijvend laten informeren.

Tuin

Er is een grote verscheidenheid aan producten en diensten, van exclusieve tuinmeubelen tot waterspuwende kunstobjecten en meer.

Tuin- en plantenliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Haarzuilens. Op de bijna 200 meter lange Plantenlaan vindt u ongetwijfeld net dat ene plantje waarna u al jaren op zoek bent.

Op de Plantenlaan treft u kwekers aan die zich gespecialiseerd hebben in één of meerdere plantensoorten, waaronder hosta's smpervivums, heuchera's, siergrassen, varens, clematissen, rozen, fuchsia's, oude fruitsoorten, olijfbomen, kuipplanten, vaste planten, bamboes, palmen, rotsplanten,... 

Tuininspiratie opdoen? Dat kan bij de presentaties door hoveniers en tijdens het gratis spreekuur van tuinarchitecten. Tijdens individuele sessies krijgen bezoek(st)ers deskundig advies.

Decoratie 

Wie Park en Tuinen van Kasteel de Haar betreedt, komt terecht in een oogstrelende oase van schoonheid en rust. Het unieke complex spreekt tot ieders verbeelding. Dat geldt zowel voor het gebouw als de indrukwekkende collectie kunstschatten die het herbergt en voor de prachtige omgeving met uitgestrekte landschapsparken en weelderige tuinen. Kasteel de Haar is een even fascinerende als curieuze mengeling van middeleeuwse sfeer en laat negentiende-eeuwse moderne luxe.

De inkomprijs voor de beurs is € 12,50 voor volwassenen en kinderen tot 14 jaar zijn gratis.

MijnTuin.org zal voor deze beurs 100 duokaarten weggeven! 

Link: http://www.fleurig.nl

Locatie


Kasteel de Haar, Kasteellaan 1, Haarzuilens, Nederland

Alle evenementen