MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Planten(ruil)beurs, mineralen en bioprodukten in de Oostkantons

19 mei 2013 10:00 tot 19 mei 2013 16:00  •  Holzheim 2, 4760 Büllingen, Belgie

Type: Beurs

Een kleinschalige, maar wel bijzondere plantenbeurs. Er kan geruild worden, maar ook gekocht tegen lage prijzen. Er worden 'gewone' en 'bijzondere' planten aangeboden. Er is een ruim aanbod van zeer bijzondere zaailingen die men zelf nog wel moet verspenen. Natuurlijk gratis advies.

Er worden ook biologische producten verkocht uit eigen tuin/boerderij. Melk, verse kaas, boter, eieren, appelsap, leverworst, rabarber, huisgemaakte likeuren van fruit uit de eigen tuin. 

Broodjes met verse kaas en kruiden, broodjes met leverworst, melk, appelsap en de likeuren zijn ook voor directie consumptie te koop. Alles tegen redelijke prijzen.

Bovendien worden er mooie mineralen aangeboden uit heel Europa, Marokko, Turkije en Tunesie. Alles eigen vondsten. En natuurlijk is er een goedkoop aanbod voor de kinderen.

Er kan worden ingeschreven voor een workshop voor het zaaien in vermiculiet (goedkoop, geen water geven tot de zaailingen verspeend worden, niet zoveel rommel als met aarde) zowel binnen als buiten. En tegelijkertijd leer je tijdens de workshop om te winterzaaien. Winterzaaien  is een prima manier om winterharde planten  buiten beschermd op te kweken, zodat je hele huis niet vol staat met zaaibakjes. 

Zin om mee te doen of vragen? email:  rienenjonna@skynet.be of tel. 0473-331298

Natuurlijk zijn alle leden van mijntuin.org welkom om hun eigen planten te ruilen of te verkopen. Geen marktgeld, alleen graag even aanmelden vooraf.

Voor ieder lid van mijntuin.org die zijn of haar naam vooraf doorgeeft staat er een gratis plant klaar van de Collomia grandiflora. 

Link: www.seedsite.eu

Locatie


Holzheim 2, 4760 Büllingen, Belgie

Alle evenementen