MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Jardins & Loisirs

02 juni 2013 10:00 tot 02 juni 2013 18:00  •  Provinciaal Domein Chevetogne, Namen, België

Type: Beurs

Jardins & Loisirs viert feest in Chevetogne!

Tuinliefhebbers kunnen hier weer talrijke ideeën en inspiratie opdoen. Verkoopsstands zullen cachet geven aan dit tuingebeuren. U vindt er alles voor de tuin van de 21ste eeuw: uiteraard tal van bloemen en planten, tuinkledij, tuinmateriaal, tuinmeubilair, zwembaden, sauna's. Enfin..alles wat nodig is om uw tuin op-en-top in orde te brengen om nog meer te kunnen genieten van de fijne zomeravonden.

Het Provinciaal Domein van Chevetogne werd vroeger al gebruikt als setting voor de opnames van het RTBF programma Jardins & Loisirs dat dit jaar zijn 15-jarig bestaan mag vieren. Hieraan zal uiteraard speciale aandacht besteed worden en er zijn prachtige prijzen te winnen!

Onze topsterren van Jardins & Loisirs mogen zeker niet ontbreken. Luc Noël en Prancis Peeters zullen de bezoekers weer op de hoogte brengen van allerlei tuinweetjes en hun professionele knowhow.

Aan de allerkleinsten werd ook gedacht. Er staan voldoende activiteiten op het programma en het domein is voorzien van een speelterrein. De kleinsten onder ons zullen zich dus zeker niet vervelen.

Genoeg animatie en activiteiten om een hele dag op het prachtige domein te vertoeven dus.

Inkom: € 10

Kinderen jonger dan zes jaar mogen gratis binnen. 

Link: http://www.happenings.be

Locatie


Provinciaal Domein Chevetogne, Namen, België

Alle evenementen