MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Von Gimborn Arboretum Groei en bloei Doorn

12 mei 2013 10:00 tot 12 mei 2013 17:00  •  Von Gimborn Arboretum, Velperengh 13, 3941 BZ Doorn, Nederland

Type: Open-Tuin-Dagen

In 2013 organiseert Groei & Bloei Doorn e.o. voor de 8e keer de Natuurmarkt. Het thema van dit jaar is Vorstelijke planten.

Dit jaar houden we de markt op 12 mei, op moederdag. Wat is er gezelliger dan op moederdag met het hele gezin naar de natuurmarkt te komen om te genieten van leuke kraampjes, kinderactiviteiten, hapjes en drankjes en de mooie entourage van het von Gimborn Arboretum, waar in die tijd de Azalea's en de Rhododendrons prachtig bloeien? Natuurlijk zijn er ook veel planten te koop, dus de tuin en de potten kunnen weer gevuld worden.

Ook dit jaar zijn er weer veel enthousiaste kraamhouders aanwezig om hun passie aan de bezoekers te tonen. De kraamhouders zijn te vinden op de speciale natuurmarkt site http://natuurmarkt.gimbornarboretum.nl/deelnemers.php. Dit jaar is de Natuurmarkt op 12 mei. Nadere info volgt.

Kinderen kunnen spelletjes doen, knutselen, en door echte microscopen hele kleine diertjes bekijken. Ook worden er weer rondleidingen door het Arboretum gegeven, een bijzonder boeiende en leerzame ervaring. Verder vinden de tentoonstelling en prijsuitreiking van de fotowedstrijd weer plaats.

De Natuurmarkt start om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De entree is €6,- inclusief bezoek aan het park en rondleiding door het Arboretum. Kinderen tot 12 jaar gratis (voor de specifieke kinderactiviteiten wordt per activiteit wel een kleine vergoeding gevraagd). Locatie: Von Gimborn Arboretum, Velperengh 13 te Doorn.

Om het groene karakter van deze dag te benadrukken, hopen we dat bezoekers zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer komen. Per openbaar vervoer: met bus 50 vanaf station Driebergen-Zeist richting Doorn en uitstappen bij halte Stamerweg. Daarna is het ongeveer 6 minuten lopen naar het arboretum.

Link: http://natuurmarkt.gimbornarboretum.nl

Locatie


Von Gimborn Arboretum, Velperengh 13, 3941 BZ Doorn, Nederland

Alle evenementen