MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Markt onder de Linden 2013

08 juni 2013 10:00 tot 09 juni 2013 11:00  •  Noordwijk Binnen, Nederland

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni 2013 kunnen liefhebbers van tuinen en lifestyle weer volop inspiratie opdoen tijdens de jaarlijkse Noordwijkse tuinmarkt ‘Markt onder de Linden’.

 

Een bezoek aan deze bekende tuinmarkt betekent ontspannen struinen langs de talloze kramen met hun veelsoortig aanbod aan kwaliteitsproducten op het gebied van tuinen en het goede buitenleven. Of u nu een grote tuin of klein balkon heeft, of zelfs geen van beiden, het aanbod is voor iedereen interessant. De fair weerspiegelt de trends 2013 met ambachtelijkheid, natuurlijkheid, gemak en geborgenheid, maar ook strak design als kernbegrippen.
Ook is het weer mogelijk een aantal Noordwijkse tuinen te bezichtigen, dat door enthousiaste tuinbezitters wordt opengesteld. Daarnaast toont een keur aan kunstenaars de prachtigste werken op diverse locaties op en rond de markt. Het geheel wordt omlijst door levende muziek, passend bij de ambiance van de altijd weer elegante ´Markt onder de Linden 2013´.

Locatie:          Het oude centrum van Noordwijk Binnen (Omgeving Lindenplein en Voorstraat )
Data:              Zaterdag 8 juni van 10:00–17:00 uur & Zondag 9 juni van 11:00–17:00 uur

Een bezoek aan deze bekende tuinmarkt betekent ontspannen struinen langs de talloze kramen met hun veelsoortig aanbod aan kwaliteitsproducten op het gebied van tuinen en het goede buitenleven.

Link: http://www.deoudedorpskern.nl/

Locatie


Noordwijk Binnen, Nederland

Alle evenementen