MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Plantendag najaar

06 oktober 2013 10:00 tot 06 oktober 2013 17:00  •  Arboretum Kalmthout, Heuvel 2, Kalmthout, België

Type: Beurs

Als oudste plantenbeurs van België is de plantendag van Arboretum Kalmthout een niet te missen evenement voor elke bloemen- en plantenliefhebber. De zorgvuldig geselecteerde meesterkwekers en verzamelaars uit binnen- en buitenland bieden een ongekende variatie van bijzondere, nieuwe en zeldzame tuinplanten. Elk zijn ze specialist binnen hun aangeboden sortiment!

Je vindt er de meest uiteenlopende keuze: van bloembollen, over kruiden, bloemzaden, eenjarigen en vaste planten tot bomen en struiken. Je hoeft echt niet over een grote tuin te beschikken, er zijn planten die uitermate geschikt zijn voor potten en bakken op terras of balkon.

Drie goede redenen voor de plantendag van Arboretum Kalmthout

Bezoek in één keer de allerbeste kwekerijen, je hoeft er niet het hele land voor af te reizen. Ze brengen bijzondere tuinplanten mee en geven praktisch en professioneel advies.

Combineer de plantendag met een bezoek aan de arboretumtuin. Elk uur zijn er gratis rondleidingen met een van onze ervaren gidsen. Op dit ogenblik zijn er al herfstkleuren, bessen en vruchten maar ook vele herfstbloeiers als anemonen kleuren de tuin.

In de arboretumtuin kun je bijzondere planten ontdekken. Er groeien meer dan 7000 verschillende soorten en vormen uit de hele wereld. Sommige zijn in de natuur al uitgestorven.

Volwassenen € 7 - Kinderen tot 12 jaar gratis 

Link: http://http://www.provant.be/vrije_tijd/domeinen/arboretum_kalmthout/evenementen/plantendag_najaar/

Locatie


Arboretum Kalmthout, Heuvel 2, Kalmthout, België

Alle evenementen