MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Zaden- en plantenRuil Fair Festival, Gent

08 september 2013 10:00 tot 08 september 2013 19:00  •  Dok Gent

Type: Beurs

Omdat elke dag Fair en elke dag een Festival kan zijn! En bovendien is het nog GRATIS ook!

Fair betekent eerlijk én is het Engelse woord voor markt. Op Fair Festival vind je eerlijke, groene producten en alternatieven bij hartelijke mensen en dito bedrijfjes.
 


Dok Gent aan de Dampoort is de ideale plek om Fair Festival te organiseren. Er is een marktplaats, waar je kan rondstruinen op onze markt. En niet zomaar een markt! Je maakt er kennis met ecologische, biologische en duurzame alternatieven: je vindt er bio-kledij, je komt meer te weten over ecologisch verbouwen, eet er lekker veggie, en tal van andere activiteiten als proevertjes, spelen en doorlopende workshops voor jong en oud.


Op Fair Festival kan je deelnemen aan tal van workshops en lezingen: vegetarisch koken, natuurlijk tuinieren en cosmetica, yoga,...! Laat deze buitenkans niet aan je voorbijgaan. We werken samen met Restaurant Avalon, Julie's Lifestyle, Yoga-On-Cal, cîme, en vele andere leuke en eerlijke bedrijfjes!

Om de honger te stillen houden we ‘s middags een gezellige veggie-BBQ met je vrienden of kinderen, in het hippe kader van DOK. De hele dag zijn er eetstandjes waar je kan proeven van overheerlijke vegetarische gerechten en producten.

Interessant om te weten: DOK Strand zal open zijn en er is een aangepast programma voor de kinderen. Zelfs de Dok Kantine wordt voor één dag omgetoverd en serveert aangepaste ecologische, biologische dranken.

Laat je geitenwollensokken thuis en aarzel niet om ook je sceptische vrienden mee te brengen naar Fair Festival op zondag 8 september 2013!

Wie heeft er zin om met zaden en planten op het Fair Festival op zondag 8 september 2013 van 10u tot 19u in Dok Gent te staan? We doen een grote ruil tafel, maar er mag ook verkocht worden.

aanmelden bij Pachaverde@hotmail.com of via 0484/15.55.04

Link: http://www.fairfestival.be/nl-NL/

Locatie


Dok Gent

Alle evenementen