MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Plantendagen van Zeldzame en Collectieplanten - Herfst

28 september 2013 10:00 tot 29 september 2013 18:00  •  La feuillerie, Rue de la Feuillerie 1, 7760 Celles, België

Type: Beurs

Een selectie van de beste Belgische en buitenlandse gespecialiseerde plantenkwekers zullen zich op LaFeuillerie, romantisch park van de 19e eeuw, weer terugvinden voor de traditionele Plantendagen van Zeldzame en Collectie Planten.  De ‘niet te missen’ gebeurtenis van de herfst 2013 !


‘BESSEN en SIERVRUCHTEN’ is het thema van deze editie. Een zeker aantal heesters en kleine bomen, met hun uitzonderlijke mooie bessen en vruchten, vormen een prachtige overgang na de laatste bloeiende planten.Een selectie van minder gekende planten zullen in de kijker worden gezet, zoals : Aralia elata , Aronia ‘Viking’, Euonymus planipes, Malus var. , Photinia koreana, Sambucus tigranii, Sorbus ‘Emile’ … en vele andere. 
Meer dan 65 gespecialiseerde plantenkwekers presenteren er hun beste collectie planten, de laatste nieuwigheden, en hun kostbaar advies wordt door de geboeide bezoekers erg gewaardeerd. 
Het doel van de organisatoren, dit sinds 25 jaar, bestaat er in om het publiek in contact te brengen met een breed en uitzonderlijk plantenassortiment, in een aangename en gemoedelijke sfeer.   
 

Toegang: 8,00 € -  leden van een tuin vereniging en senior: 6,50 €Kinderen - van 12 jaar gratis

Link: http://www.lafeuillerie.be

Locatie


La feuillerie, Rue de la Feuillerie 1, 7760 Celles, België

Alle evenementen