MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Seeds for the future, Vooruit Gent

13 oktober 2013 14:00 tot 13 oktober 2013 18:00  •  Vooruit Gent

Type: Thema-dagen

In de Green Bastards Garden - op de torentuin van het terras van Vooruit - telen ze planten die buiten de lijntjes kleuren, variëteiten waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. Zonderlingen. Buitenbeentjes. Stoute plantjes. Echte ‘bastards’ dus. Sommige zijn zeldzaam en bij zadenfirma’s niet te verkrijgen. Daarom werd te rade gegaan bij mensen en organisaties die zich ontfermen over deze onbeminde plantjes. 

De zaden van deze verloren gegane groenten en kruiden willen we graag met jullie delen. Ze zijn vanaf oktober te vinden in de Cooperette én op 13 oktober organiseren we de zadenruilbeurs 'Seeds for the future' op het terras van Vooruit. 

 Er zal een grote ruiltafel en zadenstanden van binnen en buiten de Belgische grenzen zijn. Wie heeft zin en tijd om er ook bij te zijn met zaden/info? Er is geen inschrijvingsgeld, de beurs is van 14-18u (het debat is in de voormiddag). We voorzien een grote opkomst. Laat vooral iets concreet weten als je met zaden wilt komen. Allen welkom, zowel met zaden als met interesse!

Link: http://vooruit.be/nl/project/detail/1313/Het_eerste_stadslandbouwproject_van_Vooruit_the_Garden_of_Green_Bastards

Locatie


Vooruit Gent

Alle evenementen