MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Op de Siertoer

15 september 2013 tot 15 september 2013  •  Verschillende locaties in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen

Type: Thema-dagen

Bezoek GRATIS tijdens 'Op de Siertoer' een van de vele prachtige planten- en boomkwekerijen die Vlaanderen rijk is op zondag 15 september 2013.

Tijdens Op de Siertoer krijg je als bezoeker de unieke kans om gratis een sierteeltbedrijf te bezoeken. Op het bedrijf krijg je een professionele rondleiding door de bedrijfsleider en zijn medewerkers. Met veel enthousiasme vertellen ze je over o.a. het bedrijf, de teelten, het productieproces en beantwoorden ze al jouw vragen.

Als bezoeker krijg je zo de kans om eens binnen kijken bij de vele moderne en duurzame sierteeltbedrijven die Vlaanderen rijk is. Bezoek dus op zondag 15 september een sierteeltbedrijf en ontdek de vele prachtige bloemen-, planten, en boomkwekerijen.

Het thema dit jaar is ‘Verscheidenheid Siert’ en dit in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Tijdens ‘Op de Siertoer’ zetten we de diversiteit van de sierteeltsector in de kijker; diversiteit in producten, bedrijven en instellingen alsook in tewerkstelling. ‘Op de Siertoer’ geeft je een staalkaart van hoe vooruitstrevend en duurzaam de sector werkt.

Tijdens ‘Op de Siertoer’ verkopen bedrijven ook bloemen en planten ten voordele van het KinderKankerFonds vzw van het U.Z. Gent.
‘Op de Siertoer’ wordt georganiseerd door de Economische Raad voor Oost-Vlaanderen vzw in samenwerking met VLAM en met de medewerking van de Vlaamse provincies.

Wil je tijdens ‘Op de Siertoer’ een landbouw-, groenteteelt-, of fruitbedrijf bezoeken? Dat kan ook. Op 15 september is het eveneens Dag van de Landbouw.

Link: http://www.opdesiertoer.be

Locatie


Verschillende locaties in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen

Alle evenementen