MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Tuinfair op Kwekerij Krijn Spaan

10 mei 2014 10:00 tot 11 mei 2014 17:00  •  Kromme Rade 1241 LK Kortenhoef NL

Type: Open-Tuin-Dagen

Opentuindagen 10 en 11 mei 2014

Kleurrijk en sfeervol de zomer tegemoet? Kom dan naar ons thema weekend over ‘Bijzondere éénjarige & Hanging Baskets’. U heeft een ruime keus uit onze collectie gewone en bijzondere eenjarige en er hangt weer een gezellige sfeer bij ons in de kas en op de kwekerij met al die bloemenpracht.

'Bijzondere eenjarigen & Hanging Baskets'.
Openingstijden: Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur / Zondag van 11.00 tot 17.00 uur
Toegang gratis

Kleurrijk en sfeervol de zomer tegemoet?

U zult verstelt staan hoeveel prachtige soorten eenjarige er zijn die nog niet bij u bekend zijn, maar die een kleur- en geurrijke aanvulling zijn in uw borders of op het terras. De zomerkriebels komen spontaan weer naar boven bij het aanschouwen van al dit moois!

Weet u niet goed hoe u zelf een mooie pot of mand kunt maken? Neem dan uw eigen terraspot mee en laat deze vandaag gratis vullen door ons personeel (exclusief beplanting). Als u zelf geen pot of mand heeft, dan zijn deze ook bij ons verkrijgbaar.

Dit weekend wordt u extra verrast door onze standhouders, die u een heerlijk aanbod bieden van biologische en ambachtelijke producten. Leuke tuin- en cadeau artikelen, kortom laat u inspireren en verrassen. Onze tuinontwerpster Els Broekhof is aanwezig voor Advies & Inspiratie en op de kwekerij wordt een kunstroute georganiseerd door Peggy Eras. Naast het eenjarig festijn hebben wij onze vaste collectie van 1800 soorten vaste planten en vele soorten heesters. Op ons gezellig terras kunt u genieten van een kopje koffie of thee met heerlijke appeltaart in onze showtuin.

U komt toch ook ?

Link: http://www.krijnspaan.nl

Locatie

Kwekerij Krijn Spaan
Kromme Rade
1241 LK Kortenhoef
Nederland

Alle evenementen