MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Vlaamse Plantenbeurs Liezele

21 april 2014 10:00 tot 21 april 2014 17:00  •  Liezele (Puurs), Belgie

Type: Beurs

Het wordt feest in Liezele. De plantenbeurs bestaat 20 jaar en dat zal men geweten hebben! Iedereen snakt naar zon, licht, warmte, het frisse groen van planten en naar de geur van bloemen. Men omschrijve dit als de het lentegevoel. Het is nu officieel, de echte lente is in aantocht. Gelooft u ons . niet…?   Kom ze ruiken en bewonderen op de Vlaamse Plantenbeurs. Ons dorp gelegen in het hart van Klein-Brabant,  zal op Paasmaandag  de  twintigste editie  van de "Vlaamse Plantenbeurs" organiseren. Dit uniek concept dat doorgaat in samenwerking met de Landelijke Gilde nationaal (70.000 leden) lokt elk jaar duizenden bezoekers.

Iedereen die iets of wat met planten of natuur te maken heeft wil zijn tuintje zo vlug mogelijk in orde brengen. Iedere plantenliefhebber weet dat hij jaarlijks hiervoor op Paasmaandag een rendez-vous  heeft  in Liezele.  Kom al dat bloemenpraal bewonderen en plantjes of bloemen kopen op onze verkoopbeurs die doorgaat van  10 tot 17.00 uur. Tal van handelaars, semi-professionele en liefhebbers bieden hier hun koopwaar aan. Zij zullen een antwoord proberen te geven op al uw vragen en problemen in verband met tuinen, vijvers, enten, …

Natuurlijk vergeten we ook de innerlijke mens niet, iedereen kan voor een hapje en een drankje terecht in de grote tent of één van de vele buitenterrasjes. Hier kan u  onder andere streekbieren, wafels, roomijs en vele andere lekkernijen verkrijgen.

Het is ook een enige kans om ons “Liezels Pierke” , ons eigen bier, te degusteren.

Liezele, dé groene long van Klein-Brabant maakt zich nu al klaar om de duizenden enthousiaste tuinhobbyisten en professionelen weer een onvergetelijke dag te bezorgen.

Ook nu weer is de toegang tot de enige “Vlaamse plantenbeurs” gratis !!!

Er is gratis parking voorzien voor alle bezoekers

Ook u bent welkom op de Vlaamse Plantenbeurs , ‘het tuinevenement’ van Vlaanderen!

Wenst u zich in te schrijven of wenst u meer informatie dan kan dit via:

  • De website
  • Fax: 03/ 2980022
  • E-mail: lgl.info@landelijkegildeliezele.be 
  • Ludwig Hofmans    0486/208177 (na 18.00u)

Link: http://www.landelijkegildeliezele.be

Locatie


Liezele (Puurs), Belgie

Alle evenementen