MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Tuin en Lifestyle Fair

21 april 2014 11:00 tot 21 april 2014 17:00  •  Hoofdweg 30, 9621 AL Slochteren, Nederland

Type: Beurs

Op Tweede Paasdag, maandag 21 april, staat het voorterrein van de Fraeylemaborg voor de vierde keer in het teken van een Tuin en Lifestyle Fair, onder de titel Groei &  Bloei op Fraeylema.

 

Groei & Bloei afdeling Hoogezand-Sappemeer e.o. tekent hiervoor in samenwerking met Landgoed Fraeylemaborg, gestimuleerd door het succes van vorige jaren. De Fair ademt een sfeer van bloemen, tuin en groen, aangevuld met mooie woonaccessoires en lifestyle producten in verschillende stands. Deze staan verspreid over het voorterrein en in de tuin van het Koetshuis.

Ook is er een uitgebreid activiteitenprogramma.

In het Koetshuis zijn korte filmpresentaties te zien. Verspreid over de dag zijn er demonstraties bloemschikken onder leiding van Linda Eising, met als thema "Letterlijk Anders".

In de tuin van het Koetshuis start de Open Tuinen Estafette.

Kinderen kunnen zich prima vermaken met o.a. paaseieren zoeken, een ritje met de bokkenkar, bloemstukjes maken, zaaien in potjes en zich als bloemetje of bijtje laten schminken.

Een bezoek aan de Fair kan worden gecombineerd met een  bezoek aan  de Engelse Landschapstuin van de Fraeylemaborg. Er is een wandeltocht uitgezet langs de vele stinzenplanten die in deze periode in bloei staan.

Natuurlijk is de borg geopend en is in het Koetshuis detentoonstelling "Vorstelijke Varia" te zien met boeiende kunstwerken rond ons Koningshuis. In de Oranjerie is de geschiedenis van het park van de Fraeylemaborg te volgen vanaf de late IJstijd tot heden.

Het geheel wordt opgeluisterd met sfeermuziek door Tity Veen.

Link: http://www.fraeylemaborg.nl/home.html

Locatie


Hoofdweg 30, 9621 AL Slochteren, Nederland

Alle evenementen