MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Floraliën Nederland

09 mei 2014 10:00 tot 18 mei 2014 18:00  •  Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, Diezekade 2, 5222 AK, ’s-Hertogenbosch

Type: Beurs

FLORALIËN Nederland: Een avontuur voor alle zintuigen
 
Van 9 tot en met 18 mei komen de FLORALIËN voor het eerst naar Nederland. In de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch zie je de crème de la crème van wat Nederlandse en buitenlandse kwekers te bieden hebben. Een bezoek aan de FLORALIËN is echter meer dan genieten van een duizelingwekkende bloemenpracht. Ook kookdemonstraties, een Tuinieren.nl theater, smaakexperience en het Nederlands Kampioenschap Bloemsierkunst staan bijvoorbeeld op het programma.

Belevingswerelden
Op de FLORALIËN Nederland beleef je de natuur op unieke wijze tijdens een kilometerslange wandeling. Je maakt een reis door vijf werelden en elke wereld heeft zijn (achtergrond)muziek, belichting en sfeer. In de vijf werelden zijn diverse horizontale en verticale tuinen te zien alsmede bloemen- en plantenshows en exclusieve presentaties van hoogwaardige bloemsierkunst.
 
Moederdag
Alle zintuigen worden zoveel mogelijk geprikkeld tijdens het bezoek aan de FLORALIËN. Zo kun je voelen aan planten met een hoog aaibaarheidsgehalte en worden kookdemonstraties gegeven met biologisch groenten uit eigen tuin. Op Moederdag (11 mei) vindt de ‘grootste smaakles van Nederland’ plaats met een gratis smaakexperience voor moeders en kinderen. Op woensdag 14 mei wordt het NK Bloemsierkunst gehouden en daarnaast zijn er doorlopend demonstraties van bruidsboeketten en tafeldecoraties.
 
Agenda
De FLORALIËN Nederland worden van 9 tot met 18 mei in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch gehouden. Dagelijks zijn de deuren geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De entreeprijs is € 17,50, kinderen tot en met 12 jaar gratis, mits onder begeleiding van een volwassene. Tot en met 8 mei 2014 zijn tickets online te bestellen voor € 12,50.

Link: http://www.floralien.nl

Locatie


Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, Diezekade 2, 5222 AK, ’s-Hertogenbosch

Alle evenementen