MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Naaiworkshop op de Planten- & Ambachtendag

09 juni 2014 10:00 tot 09 juni 2014 17:00  •  Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Boom, Belgie

Type: Cursus

Op de Planten- en Ambachtendag op 9 juni in De Schorre vind je meer dan 100 standhouders die hun bloemen, planten, kruiden, biologische producten en ambachtelijk lekkers aanbieden. Je ontdekt er ook heel wat handgemaakte accessoires en je kunt zelf aan de slag in tal van creatieve workshops. Ondertussen geniet je van een streepje muziek en randanimatie op ons gezellige terras! Veel prachtige bloemen en planten gekocht? Geen nood, we voorzien een plantenvestiaire!

Haal je creatieve kant naar boven op de Planten- & Ambachtendag op 9 juni in De Schorre tijdens deze hippe naaiworkshop. Ga met een echte naaimachine aan de slag en ontwerp je eigen tablethoes, rokje of toilettas . Koop een leuke stof ter plaatse van Liesellove of breng zelf een eigen stofje mee. De workshops gaan  door om 11u, 13u30, en 15u30. En dit slechts voor 6 euro! Hiervoor krijg je toegang tot de markt die loopt van 10u tot 17u en deelname aan een workshop. Naast deze en tal van andere workshop vind je tijdens deze dag nog meer dan 100 standhouders die hun planten, bloemen, ambachtelijk lekkers en biologische producten aanbieden. Geniet na op ons gezellige terras met leuke randanimatie en livemuziek Ondertussen leven je kinderen zich uit op het springkasteel, draaimolen, gratis waterfietsen of minigolf!

Inschrijven voor een workshop vooraf is verplicht en kan via het onthaal van De Schorre – onthaal@deschorre.provant.be of 03 880 76 00
 

Link: http://tinyurl.com/qylednx

Locatie


Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Boom, Belgie

Alle evenementen