MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Kookworkshop op de Planten- & Ambachtendag

09 juni 2014 10:00 tot 09 juni 2014 17:00  •  Provinciaal Recreatiedomein De Schorre

Type: Cursus

Op de Planten- en Ambachtendag op 9 juni in De Schorre vind je meer dan 100 standhouders die hun bloemen, planten, kruiden, biologische producten en ambachtelijk lekkers aanbieden. Je ontdekt er ook heel wat handgemaakte accessoires en je kunt zelf aan de slag in tal van creatieve workshops. Ondertussen geniet je van een streepje muziek en randanimatie op ons gezellige terras! Veel prachtige bloemen en planten gekocht? Geen nood, we voorzien een plantenvestiaire!

Op pinkstermaandag 9 juni gaat de Planten- & Ambachtendag door op De Schorre te Boom. Op deze dag is er werkelijk van alles te beleven: meer dan 100 standhouders bieden hun planten, bloemen en ambachtelijk lekkers aan. Daarnaast kan je gezellig vertoeven op ons terras met op de achtergrond een streepje muziek en randanimatie. Maar je kan ook zelf aan de slag tijdens onze verschillende workshops! Tijdens de workshop koken van Velt maak je je eigen ‘verrassend’ lekker vegetarisch broodbeleg  en kun je daarna gezellig tafelen met de anderen. Toegang tot de markt en deelname aan een workshop kost slechts 6 euro. De plaatsen zijn beperkt dus schrijf je snel in, in één van de drie workshop om 10u, 12u30 of 15u. De markt zelf loopt van 10u tot 17u.

Inschrijven voor een workshop vooraf is verplicht en kan via het onthaal van De Schorre – onthaal@deschorre.provant.be of 03 880 76 00

 

Link: http://tinyurl.com/qylednx

Locatie


Provinciaal Recreatiedomein De Schorre

Alle evenementen