MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

EcoHuis Zaait

01 maart 2015 12:00 tot 01 maart 2015 17:00  •  EcoHuis Antwerpen, Turnhoutsebaan 139, 2140 Borgerhout

Type: Thema-dagen

Leer dit jaar samen met het EcoHuis moestuinieren.

Schaf u een startdoos moestuinieren aan en leer ter plekke hoe u aan de slag gaat. Moestuinieren in de stad is eenvoudig en kan in potten, een vierkantenmeterbak of in de volle grond.

Fan van onze zadenbib? Ontdek hoe u uw eigen zaad kan kweken. Vanaf vandaag is de zadenbib terug open, u kan er zaden van planten en bloemen lenen. In ruil vragen we dat u zelf zaad leert oogsten en dat terug aan de zadenbib bezorgt.

Programma:

Van 12 tot 17 uur doorlopend: Verkoop van onze unieke startdoos moestuinieren en al het basismateriaal dat u daarvoor nodig heeft (zoals potten en grond). De zadenbib is terug open, u kan bij de kringloopkrachten terecht voor info en advies over uw tuin.

12 tot 13 uur: Leer zelf zaden kweken

14 tot 16 uur: Parallelle workshops rond groenten kweken in de stad voor beginners: A) in potten B) in een vierkantenmetertuin C) in een stadstuin (volle grond)

Inschrijven voor de lezing over zaden kweken en de workshop(s) groenten kweken kan via ecohuis@stad.antwerpen.be of tel. 03 217 08 11

Link: http://ecohuis.antwerpen.be/Ecohuis/Ecohuis-Hoofdnavigatie/Bewoners/Activiteiten/Infosessie--workshops-Groen-in-de-stad.html

Locatie


EcoHuis Antwerpen, Turnhoutsebaan 139, 2140 Borgerhout

Alle evenementen