MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Rozenfeest Rivierenhof

07 juni 2015 11:00 tot 07 juni 2015 18:00  •  Provinciaal Groendomein Rivierenhof, Turnhoutsebaan 246, 2100 Antwerpen (Deurne)

Type: Thema-dagen

Wat denk je van een dag heerlijk verpozen tussen ’s werelds mooiste rozen? Het hart van het feest bonst in de rozentuin waar tal van verrassende activiteiten, sprookjes en verhalen je pad kruisen. Onderweg vind je ook lekkernijen, gezonde producten en zie je kunstenaars aan het werk. Het Rozenfeest loopt i.s.m. Kunstroute District Deurne.

 

Naar aanleiding van het Rozenfeest verwent de jarige Kinderboerderij de bezoekers met een plezante activiteit in de moestuin. De nutstuin van de boerderij staat daarbij centraal. Steek je mee de handen uit de mouwen en toon ons je groene vingers?

Zondag 7 juni 2015 van 11u tot 18u

op de Parkweg van het Rivierenhof (tussen Rozentuin en kasteel Rivierenhof) en op de Kinderboerderij Rivierenhof, Parkweg z.n. (omgeving Rozentuin)

Gratis!

Vooraf inschrijven is niet nodig

Link: http://www.provincieantwerpen.be/aanbod/dvt/rivierenhof/kalender-rivierenhof.masterdetail.html/p_detail_url/nl/dvt/provinciale-groendomeinen-regio-antwerpen/kalender/vruchten-en-zaden111.period_1.html

Locatie


Provinciaal Groendomein Rivierenhof, Turnhoutsebaan 246, 2100 Antwerpen (Deurne)

Alle evenementen