MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Planten(ruil)beurs Mechelen

02 mei 2015 10:00 tot 02 mei 2015 17:00  •  Parochiezaal, Battelse Bergen 28, 2800 Mechelen

Type: Beurs

Je eigen groenten of fruit kweken is gezond en wordt alsmaar populairder. Weten wat je eet en lokaal geproduceerde vruchten gebruiken in de keuken is een echte hype. Ecologisch telen en korte keten tuinbouw zijn daarbij belangrijke elementen. Om daarop in te spelen organiseert de vzw Tuinhier Mechelen de 2de plantenruilbeurs in Battel.

Net zoals de succesrijke eerste editie van vorig jaar, wil het vooral een kleinschalige en gezellige ruil- of koopmarkt zijn voor jong en oud. Er zal een stand zijn met neerhofdieren voor de kinderen en er komt een imker met demostand over de honingbijen.

Heb je enkele slaplantjes te veel gezaaid, kan je wat preiplantjes missen ? Kom naar de planten(ruil)beurs van de vzw Tuinhier Mechelen. Je kan er allerlei planten ruilen of kopen voor de fruittuin, sier- en moestuin. Bessen, boompjes, bloemen gezocht ? Kom gerust een kijkje nemen. De toegang is gratis en de eerste 200 bezoekers ontvangen een kleine thema-verrassing.

Je kan er natuurlijk ook een gezellige babbel doen met de tuinliefhebbers van onze vereniging en informatie vinden over onze werking. Info www.volkstuinmechelen.be

Link: http://www.volkstuinmechelen.be

Locatie


Parochiezaal, Battelse Bergen 28, 2800 Mechelen

Alle evenementen