MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Keukenhof

20 maart 2015 08:00 tot 06 mei 2015 19:30  •  Keukenhof, stationsweg 166A, 2161 AM Lisse, Nederland

Type: Thema-dagen

Keukenhof is dé plek om deze lente te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen, hyacinten en andere bolbloemen. Een dag vol beleving die u niet snel zult vergeten. Het mooiste lentepark ter wereld biedt een unieke geur- en kleurbeleving, meer dan 20 spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en vele bruisende evenementen.

Keukenhof is het leukste en fleurigste dagje uit voor jong en oud. Een bezoek aan Keukenhof is onvergetelijk. Mis het niet

Thema 2015: Van Gogh
 2015 is het Van Gogh-jaar in Keukenhof. Van Gogh vormt inspiratie voor de bloemenshows, de nieuwe Selfie-tuin en een spectaculair zelfportret van Van Gogh in tienduizenden tulpen.

 

Keukenhof is ook leuk voor kinderen
Keukenhof is een feest voor het hele gezin. Kinderen kunnen ronddolen tussen de mooiste bloemen, “lopen” over het water, spelen in de natuurlijke speeltuinen, genieten op de kinderboerderij, dwalen in ons nieuwe doolhof. Ze leren ondertussen veel over de natuur en de bloemen. Wat is er leuker dan een feestelijke dag af te sluiten met lekkere pannenkoeken of poffertjes.

 

Zoveel inspiratie, ideeën en tips
Zoveel bloemen en kleuren, zoveel inspiratie, ideeën en tips waarmee u thuis aan de slag kunt. Een wandeling door Keukenhof is ontdekken wat de actuele trends zijn en wat u zelf het mooist vindt. Laat u verrassen in de inspiratietuinen en bezoek de spectaculaire bloemenshows. De creativiteit van onze arrangeurs kent geen grenzen. Ervaar dat alles mogelijk is, ook in uw eigen tuin, in uw eigen stijl.

 

Keukenhof bruist
Een bezoek aan Keukenhof staat garant voor de mooiste foto’s en onze evenementen voor prachtige herinneringen. Elke dag zijn er prachtige bloemenshows en activiteiten voor jong en oud. Kom ruiken, proeven, luisteren en vooral genieten tijdens uw bezoek aan Keukenhof. Kijk voor het actuele programma op de website.

Link: www.keukenhof.nl

Locatie


Keukenhof, stationsweg 166A, 2161 AM Lisse, Nederland

Alle evenementen