MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Tuinfair

06 september 2015 10:00 tot 06 september 2015 17:00  •  Houtmaatweg 9 7556 PC Hengelo NL

Type: Tentoonstelling

Op zondag 6 september organiseert de activiteitencommissie van Groei & Bloei Hengelo weer een tuinfair op buitenplaats De Houtmaat. 

Op zondag 6 september organiseert de activiteitencommissie van Groei & Bloei Hengelo weer een tuinfair op buitenplaats De Houtmaat. 

Wat is er allemaal te vinden op deze markt? Veel wat met tuinen en tuinieren te maken heeft, met daarnaast ook spullen met een knipoog naar de natuur.

Vaste planten, Dahlia’s, kruidengeneeskunst, glas in loodfiguren, cadeau artikelen, sieraden, plantensteunen en gereedschap, bijzondere vaste planten, stinzeplanten, kaarten met prachtige tuinfoto’s, tuinschilderijen, houten tuinmeubelen, boerenkaas, betonnen plantenbakken, metal birds, kortom teveel om op te noemen. Daarnaast komt de bijenvereniging informatie geven en zal er een demonstratie stro manden maken zijn.

Zoals wellicht bekend is, heeft de Houtmaat t/m eind september elke zondagmiddag van 14.30 – 17.00 uur live muziek op de drijvende koepel. De tuinfair is van 10.00u-17.00u.

U kunt op het terras en binnen genieten van een hapje en een drankje, kortom alle voorwaarden voor een mooie gezellige dag zijn aanwezig, we nodigen u  hierbij uit. Neem gerust uw familie en kennissen mee.

Link: http://hengelo.groei.nl/index.php?id=3191

Locatie

Buitenplaats de Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo
Nederland

Alle evenementen