MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Bokrijk plantendag - Radio2 tuindag

01 mei 2015 08:00 tot 01 mei 2015 18:00  •  Bokrijklaan 1 3600 Genk BE

Type: Beurs

Groene vingers hebben is geen must, iedereen die graag tuiniert en geniet van de natuur is welkom. Bezoek de uitgebreide planten- en bloemenmarkt en maak je tuin helemaal ‘zomerklaar’. Radio 2 zorgt voor extra animatie met live-programma’s en wetenschapper Lieven Scheire. Hij ontvangt tal van boeiende sprekers in zijn ‘Schuur’. -

Uitgebreide plantenmarkt
De bezoeker kan naar goede gewoonte kuieren op onze grote plantenmarkt. Maar liefst 200 standhouders zorgen voor een opvallend kleurenpalet in Bokrijk. Zij bieden de keuze uit een uitgebreide waaier aan bloemen en planten. Buxus, vijverplanten, bloembollen, rozen of kruiden… hier vind je ongetwijfeld wat je zoekt. De unieke plantenmarkt is te bezoeken vanaf 8u.

Eetbare tuinen en kriebelbeestjes
Een grote insectentipi of kleurrijke kruiden-en groentewanden maken, aardbeitjes planten of lekkers voor de tuin zaaien... Alle kinderen zijn welkom om een handje toe te steken op het Landelijke Gilden-plein! Dappere jongens en meisjes proeven van insecten, de kleintjes maken een leuke ketting of laten zich grimeren. Ouders en grootouders ontdekken ondertussen alles over de eetbare tuin bij de Smaakkaravaan.

Praktisch
De Radio 2 Tuindag vindt plaats op vrijdag 1 mei van 8u tot 18u in het domein van Bokrijk. De toegang is gratis. Parking: € 7.
Tip: In ruil voor je parkingticket krijg je op 1 mei € 2 korting op de toegangsprijs* van het Openluchtmuseum Bokrijk.

Link: https://www.bokrijk.be/nl

Locatie

Domein Bokrijk
Bokrijklaan 1
3600 Genk
België

Alle evenementen