MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

OpenTuinenWeekend Tuinclub Lopikerwaard

11 juni 2016 10:00 tot 12 juni 2016 17:00  •  Lopikerwaard, Nederland

Type: Open-Tuin-Dagen

Inspiratie opdoen, tips krijgen, stekjes scoren of lekker slenteren door andermans tuin.
Het kan allemaal tijdens het Open Tuinen Weekend van Tuinclub Lopikerwaard. In zeven zeer verschillende tuinen in Het Groene Hart rond Lopik laten enthousiaste tuiniers het resultaat van hun groene vingers zien. Ze zaaien, stekken en vermeerderen en delen dat graag. Bezoek de tuinen en ontdek wat groen doet.

Dit jaar zijn er twee nieuwe tuinen te bezoeken, in Haastrecht en Polsbroek. Daarmee is ook het pittoreske riviertje de Vlist tussen Haastrecht en Polsbroek/Cabauw onderdeel van de route.

Tip: maak de groenbeleving compleet en kom op de fiets. De tocht door het polderlandschap met weteringen en rivieren voert u langs molens, boerderijen en prachtige vergezichten. Het rondje Haastrecht-Polsbroek-Jaarsveld-Cabauw-Haastrecht is ongeveer 40 km.

Passe-partout
Bij elke tuin kunt u een passe-partout kopen voor € 7,50 per persoon. Dit passe-partout geeft toegang tot de zeven tuinen die dit weekend open zijn. U kunt elke tuin eenmaal bezoeken, op zaterdag of zondag tussen 10:00 en 17:00 uur. U kunt zelf uw route bepalen. De tuin in Jaarsveld is alleen op zaterdag open.

Voor meer informatie:
Anita van Leyden - 06 129 205 44

Link: http://www.tuinclublopikerwaard.nl

Locatie


Lopikerwaard, Nederland

Alle evenementen