MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Planten- en Ambachtendag

16 mei 2016 10:00 tot 16 mei 2016 17:00  •  Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Boom, Belgie

Type: Thema-dagen

Pinkstermaandag 16 mei is het weer zover! Dan kunnen Planten- en bloemenliefhebbers hun hartje ophalen op de jaarlijkse Planten- & Ambachtendag in het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. Maar ook biologische producten, creatieve workshops en Craft Bazaar staan op de agenda.

Verkoop je zelf planten of producten die te maken hebben met het verwerken van tuinoogst of tuinieren? Of ben je een creatieve geest die zelf ontwerpt? Dan kan je je nu inschrijven als standhouder.

 

Op de Planten- en Ambachtendag op 16 mei in De Schorre vind je meer dan 100 standhouders die hun bloemen, planten, kruiden, biologische producten en ambachtelijk lekkers aanbieden. Je ontdekt er ook heel wat handgemaakte accessoires en je kunt zelf aan de slag in tal van creatieve workshops. Zo kun je mandala’s weven, groenten en kruiden kweken in bloempotten, de inhoud van je brooddoos boosten met je eigen vegetarisch broodbeleg, zelf aan de slag met fairtrade chocolade of oude kleren een nieuw leven geven. Ondertussen geniet je van een streepje muziek van Papa Mojito, bewonder je de hondenkar of laat je je verassen door onze steltenlopers. Veel  gekocht? Geen probleem, we voorzien een plantenvestiaire!

Nieuw dit jaar is Craft Bazaar op het Vlinderplein. Bokaal zorgt met zijn lekkere gerechtjes en drankjes in hippe bokalen voor een verfrissend drink- en eetaanbod. Ze brengen ook een hoop ‘crafters’ mee, jonge designers die knappe mode, meubels, juwelen en grafisch werken ontwerpen.

Tip: zet je fiets in de fietsenstand en krijg een leuk cadeautje!

Link: http://www.deschorre.be/evenementenkalender.html

Locatie


Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Boom, Belgie

Alle evenementen