MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Open-Tuin Singelhof Biervliet

21 mei 2011 tot 22 mei 2011  •  Singel 22-24 4521 BT Biervliet NL

Type: Open-Tuin-Dagen

Het Open-Tuin seizoen gaat weer van start

In hartje Biervliet, aan de Singel 22-24 ligt een verborgen tuin. Wilt u deze ontdekken, dan moet u het weekend van 21 en 22 mei zeker eens gaan kijken als de tuin open is voor alle tuinliefhebbers.

Opvallend in deze tuin zijn de volwassen bomen en heesters, die de tuin omsluiten. Deze filteren het licht en geven de tuin  een speciale sfeer. Tegelijk vallen ook de bloeiende vaste planten op, die nonchalant tussen de heesters staan . Elk stukje van de tuin krijgt zijn portie zon, zodat ook echte zomerbloeiers hier het prima naar de zin hebben.  Een breed grindpad snijdt de tuin in tweeën.  Aan weerszijden gazon, met daar middenin twee zwierige bloemenvelden vol kleur. In deze stijl wordt er jaarlijks  verder gewerkt. Niet meer de strakke borders, maar beplanting met een knipoog naar hoe de natuur het zelf zou doen.

En is één tuin niet genoeg om richting Biervliet af te reizen?  In de omgeving zijn nog meer tuinen te ontdekken. Met de fiets er op uit ? Volg de Geuzenroute dan komt u bijna vanzelf langs het Singelhof en de andere tuinen.
Meer informatie staat op de website www.singelhof.com. De tuin is deze dagen open van 10 tot 17 uur,  entree tot de tuin is € 2,50 inclusief een fruitdrankje. Dit weekend geen tijd ? Ook in juni, juli en september  zijn er dit jaar nog open-tuin-dagen.

Link: http://www.singelhof.com

Locatie

Singelhof
Singel 22-24
4521 BT Biervliet
Nederland

Alle evenementen