MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Internationale kwekerijdagen Bingerden

17 juni 2011 10:00 tot 19 juni 2011 18:00  •  Bingerdenseweg 21, 6986 CE Angerlo, Nederland

Type: Beurs

Plantenbeurs (neen, geen tuinmeubel- en ornamentenbeurs...) met tal van internationaal vermaarde kwekers uit Nederland en ver daarbuiten.

Op de Internationale Kwekerijdagen zijn planten de sterren van de show! Het is een planten feest in een omlijsting van de oude historische tuinen. Kwekers uit binnen en buitenland komen hier ieder jaar samen, met bijzondere collecties. Alles voor de tuin is op Bingerden te zien, met name planten!

Deze dagen zijn toegankelijk voor iedereen, voor al die gespecialiseerde kwekerijen hoeft u slechts één reis te maken. De tuinen zijn vrij toegankelijk en men kan overal even gaan zitten om uit te rusten of iets te eten.

Thema voor 2011: "Klimplanten en Groenbedekkers"
Dit jaar jaar zullen er lezingen gegeven worden, door beroemdheden uit de tuinenwereld. De lezingen zijn bij het entreekaartje inbegrepen evenals het parkeren en een catalogus met de adressen van alle deelnemers. Sjouwen met zakken vol met planten is niet nodig. Er is een gratis “planten parking” waar uw aankopen bewaard kunnen worden tot u naar huis gaat.

Link: http://www.bingerden.com

Locatie


Bingerdenseweg 21, 6986 CE Angerlo, Nederland

Alle evenementen