MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Plantenbeurs bij kwekerij Struijk

17 juni 2017 10:00 tot 17 juni 2017 17:00  •  Nieuwevaart 62 Sprang-Capelle NL

Type: Beurs

Deze kleinschalige en gezellige plantenbeurs zal ook dit jaar weer worden gehouden op het terrein van kwekerij Struijk, Nieuwevaart 62 in Sprang-Capelle, van 10.00 tot 16.00 uur.

Op deze beurs kunnen de leden uit De Langstraat hun eigen-gekweekte plantjes of producten uit eigen tuin aanbieden. Naast de eigen leden zullen ook andere aanbieders van planten en tuinartikelen gevraagd worden deel te nemen, om de bezoekers een mooi en gevarieerd aanbod te kunnen bieden.

Een tuinontwerper maakt een eerste schets voor bezoekers met ontwerpvragen. Kinderen kunnen zelf een insectenhotel knutselen of een mooie kleurplaat uitzoeken. En er is natuurlijk aandacht voor de inwendige mens met koffie, (kruiden) thee en lekkere taart.

De eerste 100 bezoekers mogen gratis een plantje uitzoeken in onze stand.

In tuinen en in woonwijken in Nederland is helaas steeds minder groen te vinden, deels uit onbekendheid met de verzorging van groen en planten. Dat een steeds meer versteende leefomgeving grote problemen zal gaan geven, en helaas nu al geeft, heeft men niet altijd in de gaten. Regenwater na een overvloedige bui kan niet meer snel in de aarde wegzakken en zorgt voor overlast en in de stenige tuin vinden dieren en insecten geen voedsel meer en de diversiteit aan soorten verdwijnt.

Link: https://www.groei.nl/tuinweek/evenement/Plantenmarkt-in-Sprang-Capelle-bij-kwekerij-Struijk

Locatie

Struijk
Nieuwevaart 62
Sprang-Capelle
Nederland

Alle evenementen