MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Open Tuinen weekend Lopikerwaard

10 juni 2017 10:00 tot 11 juni 2017 17:00

Type: Open-Tuin-Dagen

Zwerven door tuinen en kunst in de Lopikerwaard
In het weekend van 10 en 11 juni kunt u eigenlijk niet om de Lopikerwaard heen. Want naast de zes open tuinen van de Tuinclub Lopikerwaard kunt u ook de kunstmanifestatie ‘Zwerven door de Kunst’ bezoeken. Een prachtige combinatie.

Strakke vormen, slingerende paadjes, een oude boomgaard, vergeten groenten in de moestuin en verrassende doorkijkjes, u komt het allemaal tegen in de diverse tuinen. Dit jaar verwelkomen wij twee nieuwe tuinen: een stadstuin met veel planten in IJsselstein en een tuin in opbouw aan de Lekdijk tussen Lopik en Schoonhoven.

Ook de expositie van uiteenlopende kunst in beeldentuin De Wilgengaarde is het bezoeken waard. Verrassend, op de route en gratis te bezoeken. Zwerf in uw eigen tempo door tuinen en kunst. Geniet van planten, bloemen, poldergezichten en gastvrijheid. Kom 10 of 11 juni naar de Lopikerwaard!

Passe-partout
Bij elke tuin kunt u een passe-partout kopen voor € 7,50 per persoon. Dit passe-partout geeft toegang tot alle tuinen die dit weekend open zijn. U kunt elke tuin eenmaal bezoeken, op zaterdag of zondag tussen 10:00 en 17:00 uur. U kunt zelf uw route bepalen.

Kijk voor de openingstijden, deelnemende tuinen én de route op www.tuinclublopikerwaard.nl 

Link: http://www.tuinclublopikerwaard.nl

Locatie

Tuinclub Lopikerwaard

Lopikerwaard
Nederland

Alle evenementen