MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Open Tuinen weekend Lopikerwaard

12 augustus 2017 10:00 tot 13 augustus 2017 17:00

Type: Open-Tuin-Dagen

Hoogzomer in de Tuinen van de Lopikerwaard

Acht tuinen waar u heerlijk doorheen kunt struinen. Strakke vormen, slingerende paadjes, een oude boomgaard, vergeten groenten in de moestuin en verrassende doorkijkjes… Je komt het allemaal tegen tijdens dit hoogzomerse Open Tuinen weekend van Tuinclub Lopikerwaard. 

Komt u ook? In augustus zijn er drie nieuwe tuinen te bezoeken! Een tuin in opbouw aan de Lekdijk tussen Lopik en Schoonhoven, een stadstuin met veel vaste planten in IJsselstein én een kindvriendelijke tuin in Polsbroek die vorig jaar is aangelegd.

Passe-partout
Bij elke tuin kunt u een passe-partout kopen voor € 7,50 per persoon. Dit passe-partout geeft toegang tot alle 8 de tuinen die dit weekend open zijn. U kunt elke tuin eenmaal bezoeken, op zaterdag of zondag tussen 10:00 en 17:00 uur.  U kunt zelf uw route bepalen. 

Kijk voor de openingstijden, deelnemende tuinen én de route op www.tuinclublopikerwaard.nl.

Tip
Maak de groenbeleving compleet en fiets (een deel) van de route. De tocht door het polderlandschap met weteringen en riviertjes  voert u langs molens, boerderijen en prachtige vergezichten. Het rondje Haastrecht-Polsbroek-Jaarsveld-Cabauw-Haastrecht is ongeveer 40km.

Link: http://www.tuinclublopikerwaard.nl

Locatie

Tuinclub Lopikerwaard

Lopikerwaard
Nederland

Alle evenementen