MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

5de Grote bloemen- en plantenmarkt

05 mei 2018 09:00 tot 05 mei 2018 18:00  •  Oud dorp Wichelen BE

Type: Beurs

Buurtcomité Oud dorp Wichelen organiseert voor de 5 de maal hun grote bloemen en plantenmarkt, dit op zaterdag 5 mei 2018 vanaf 09u00 tot 18u00

5de Grote bloemen en plantenmarkt te Wichelen. Deze gaat door in de straten van Oud dorp, Pastorijdreef, Paddenhoek, Nederkouter en Dreefstraat. Er zijn gratis standplaatsen beschikbaar, mits u op voorhand in te schrijven via het nr 052/425369 of via ronystevens@skynet.be. Op de vorige edities waren reeds een 40-tal tevreden standhouders aanwezig,als u weet dat wij op ons 1ste editie gestart zijn met 7 standhouders. Alles wat u nodig hebt voor u tuin is aanwezig. De voorjaarsbloemen staan mooi uitgestalt, het materiaal dat u nodig hebt voor in de tuin, kortom een mooie uitstap voor het nodige te halen wat in u tuin ontbreekt.

Wij kijken uit naar uw komst en u zal met open armen ontvangen worden. Er is ook mogelijkheid voor een natje en een droogje op het gezellige terras. Alle aanwijzingen zijn voorzien om u naar dit evenement te leiden.Hopelijk tot dan en met stralend weer.

Locatie


Oud dorp
Wichelen
België

Alle evenementen