MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Bloembollenfeest: 6 tuinen open in de Lopikerwaard

21 april 2018 10:00 tot 22 april 2018 17:00  •  Noordzijdseweg 159b 3415RB Polsbroek NL

Type: Open-Tuin-Dagen

Klein Keukenhof in de Lopikerwaard? Wij zijn benieuwd hoe dat uitpakt. U ook? Duizenden bollen hebben de deelnemende tuineigenaren collectief ingekocht bij Van Tubergen. Vervolgens zijn ze in iedere tuin op eigen wijze geplant. Nog niet eerder waren de tuinen zo vroeg in het jaar te bezoeken. Samen met het uitschieten van het frisse lentegroen en de bloesem in de boomgaard hopen wij op een waar lentefeest.  

Bloembollenfeest: 21 & 22 april
Tijdens het bollenfeest kunt u 6 tuinen bezoeken, waarbij de tuin van ‘t Huis te Rosendaal in Haastrecht voor het eerst mee doet aan de Open Tuinen. In deze prachtige tuin geniet u al wandelend van de karpers in de vijver, kippen en schapen in de wei en een fruitboomgaard.

Feest passe-partout
Dit jaar is het volop feest bij Tuinclub Lopikerwaard. Wij vieren ons 25-jarig bestaan ook graag met u! Met maar liefst 3x een Open Tuinen weekend, extra activiteiten én een geweldige korting op het passe-partout. Zo koopt u dit jaar slechts eenmaal een passe-partout van € 7,50, waarmee u drie weekenden alle deelnemende tuinen kunt bezoeken. U bepaalt zelf uw route. Kijk voor de openingstijden, deelnemende tuinen, de route en extra activiteiten op www.tuinclublopikerwaard.nl

Tip
Maak de groenbeleving compleet en fiets (een deel) van de route. De tocht door het polderlandschap met weteringen en riviertjes  voert u langs molens, boerderijen en prachtige vergezichten. Het rondje Haastrecht-Polsbroek-Jaarsveld-Cabauw-Haastrecht is ongeveer 40 km.

Meer informatie
Anita van Leyden
06 129 205 44

Link: http://www.tuinclublopikerwaard.nl

Locatie

Tuinclub Lopikerwaard
Noordzijdseweg 159b
3415RB Polsbroek
Nederland

Alle evenementen