MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Zomerfeest tijdens Open Tuinen weekend

23 juni 2018 10:00 tot 24 juni 2018 17:00  •  Beatrixlaan 2 2851XB Haastrecht NL

Type: Open-Tuin-Dagen

Zomerfeest 23 - 24 juni
Zomer! Voor tuinliefhebbers is er geen beter moment om eropuit te trekken. Op 23 en 24 juni openen maar liefst 7 privétuinen met ieder een eigen stijl, beplanting en uitstraling hun tuinhekken. Kom kijken om ideeën op te doen, bijzondere plantcombinaties af te kijken of gewoon lekker te ontspannen… Kom genieten, inspiratie opdoen en beleef het zomerfeest!

9 Tuinen open
Tijdens het zomerfeest kunt u maar liefst 7 tuinen bezoeken. Bezoekt u op zondag 24 juni de tuin in het Dorp van Benschop, dan heeft u opnieuw een primeur. Hier wordt u getrakteerd op een blauwpaarse terrastuin en een geweldig uitzicht over de strakke vijver en het polderlandschap. Een mooie plek om tot rust en bezinning te komen.

Feest passe-partout
Dit jaar is het volop feest bij Tuinclub Lopikerwaard. Wij vieren ons 25-jarig bestaan ook graag met u! Met maar liefst 3x een Open Tuinen weekend, extra activiteiten én een geweldige korting op het passe-partout. Zo koopt u dit jaar slechts eenmaal een passe-partout van €7,50, waarmee u drie weekenden alle deelnemende tuinen kunt bezoeken. U bepaalt zelf uw route. Kijk voor de openingstijden, deelnemende tuinen, de route en extra activiteiten op www.tuinclublopikerwaard.nl

Tip
Maak de groenbeleving compleet en fiets (een deel) van de route. De tocht door het polderlandschap met weteringen en riviertjes  voert u langs molens, boerderijen en prachtige vergezichten. Het rondje Haastrecht-Polsbroek-Jaarsveld-Cabauw-Haastrecht is ongeveer 40 km.

Meer informatie
Anita van Leyden
06 129 205 44

Link: http://www.tuinclublopikerwaard.nl

Locatie

Tuinclub Lopikerwaard
Beatrixlaan 2
2851XB Haastrecht
Nederland

Alle evenementen