MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Bloemenfeest tijdens Open Tuinen weekend

11 augustus 2018 10:00 tot 12 augustus 2018 17:00  •  Beatrixlaan 2 2851XB Haastrecht NL

Type: Open-Tuin-Dagen

Salvia, Dahlia, Vlinderstruik, Zonnehoed, Lavendel, IJzerhard, Vrouwenmantel, Hemelsleutel, Geranium, Kattenkruid, Russische lavendel, Dropplant, Duizendknoop, Koninginnekruid… bloeien nu allemaal…als dat geen feest is? Sluit het tuinseizoen spetterend af met een bezoek aan het bloemenfeest van Tuinclub Lopikerwaard.

7 tuinen open
De 7 deelnemende tuinen tonen hun hoogzomerpracht, maar ook het landschap van de Lopikerwaard biedt veel moois. De tocht door het polderlandschap met weteringen en riviertjes voert u langs molens, boerderijen en prachtige vergezichten.

Feest passe-partout
Dit jaar is het volop feest bij Tuinclub Lopikerwaard. Wij vieren ons 25-jarig bestaan ook graag met u! Met maar liefst 3x een Open Tuinen weekend, extra activiteiten én een geweldige korting op het passe-partout. Zo koopt u dit jaar slechts eenmaal een passe-partout van €7,50, waarmee u drie weekenden alle deelnemende tuinen kunt bezoeken. U bepaalt zelf uw route. Kijk voor de openingstijden, deelnemende tuinen, de route en extra activiteiten op www.tuinclublopikerwaard.nl

Tip
Maak de groenbeleving compleet en fiets (een deel) van de route. De uitgebreide route Haastrecht-Polsbroek- Benschop-Ijsselstein-Jaarsveld-Schoonhoven-Cabauw-Haastrecht is ongeveer 62 km.

Meer informatie
Anita van Leyden
06 129 205 44

Link: http://www.tuinclublopikerwaard.nl

Locatie

Tuinclub Lopikerwaard
Beatrixlaan 2
2851XB Haastrecht
Nederland

Alle evenementen