MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Hof en Huis

19 mei 2018 10:00 tot 21 mei 2018 18:00  •  Zeeweg 42 8820 Torhout BE

Type: Beurs

Hof & Huis is al 25 jaar uw vaste afspraak om het mooiste op het vlak van tuin, interieur, lifestyle te ontdekken en de leuke producten mee naar huis te nemen om zelf aan de slag te gaan in de keuken of op de barbecue. Het leven is een feest! Kom je inspireren op Hof & Huis.

Alles voor de tuin en het landelijk interieur! De tuin als verlengstuk van het interieur vormt al jaren de rode draad van Hof & Huis en blijft de bezoeker ook jaar na jaar inspireren. De meer dan 140 exposanten proberen je immers al jaren te bekoren met nieuwigheden die jouw beleving in de tuin of in je huis rijker maken. Je gaat naar huis met honderden nieuwe tips, ideetjes of aankopen, klaar om een hele zomer te genieten. En hoe!

25 jaar: een mooi jubileum, gekruid met veel “peper & zout”!

Hof & Huis is in de voorbije jaren uitgegroeid tot een ware klassieker, een tuinfeest waar iedereen elk jaar naar uitkijkt. Op het domein van Kasteel d’Aertrycke presenteren we dan ook jaarlijks een mooie waaier aan exposanten mèt inhoud! Speciaal voor dit jubileum hebben we voor jong en oud een mooi en gezellig programma samengesteld zodat je ook in 2018 opnieuw ten volle zult kunnen genieten van een inspirerende belevingsdag: kookdemo’s, heerlijke voeding, schapendemonstraties,  probeer een elektrische fiets uit, ontdek de lokale voeding van de regionale voedingsproducenten, etc.

Het “ecodorp” is al twee jaar een inspiratiebron voor wie met de natuur en onze omgeving iets bewuster wil omspringen. We kunnen er immers niet om heen: we moeten allemaal iets doen met het milieu en er beter zorg voor dragen. Daarnaast vergroten we opnieuw de smaakmakers die mede extra sfeer bepalen: dieren, speciale ambachten demonstraties, sfeerelementen en nog zo veel meer.

Foodtrucks

Net als bij de vorige edities werken we ook dit jaar met een aantal foodtrucks. Deze vernieuwende en gevarieerde aanpak wordt door bezoekers sterk gewaardeerd.

Praktische info:

  • Van zaterdag 19 tot pinkstermaandag 21 mei, telkens van 10 tot 18u.
  • Gratis parkeren vlak voor de deur op onze super grote parking
  • Inkom: algemene inkom: € 9
  • 60+ en jongeren: € 8
  • Honden welkom aan de leiband

Link: http://www.tuinbeurzen.be

Locatie

Kasteel d’Aertrycke
Zeeweg 42
8820 Torhout
België

Alle evenementen