MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Plantendag in Arboretum Kalmthout

14 april 2019 10:00 tot 14 april 2019 17:00  •  Heuvel 8 2920 Kalmthout BE

Type: Beurs

Sinds 1985 exposeren op de oudste plantenbeurs van België ieder jaar zorgvuldig geselecteerde plantenkwekers en verzamelaars met kwalitatieve, vernieuwende en zeldzame planten . Het zijn specialisten , ieder binnen hun eigen specifiek segment die de bezoeker met raad en daad bijstaan en de kans bieden zijn tuin met enkele botanische juweeltjes te verrijken. 

Tussen 11 en 16 u zijn er gratis rondledingen met een gids die ongeveer een uur in beslag nemen en u als bezoeker de kans bieden om volop van het prachtige kader van het arboretum in volle lentebloei te genieten ! 

Toegangsprijs : 8,5 € - kinderen onder 12 jaar : gratis,
jaarkaarhouders: gratis 

Parkeergelegenheid : aan het station zijn er 180 extra parkeerplaatsen en op het marktplein op 5 min stappen is er ook gelegenheid voorzien, bovendien rijdt van daaruit een pendelbusje tussen 10u - 16u30 .

Plantencrèche : voor wie zijn aankopen in bewaring wenst te geven tot hij deze met de wagen komt ophalen. 

Beurs is toegankelijk voor mensen met een handicap

Link: https://www.arboretumkalmthout.be/kalender.masterdetail.html/p_tag_filter/provantonline/organisational/departement-vrije-tijd/arboretum-kalmthout/Type/beurs.html/p_detail_url/nl/dvt/arboretum/kalender/plantendag-voorjaar0.period_1.html

Locatie

Arboretum Kalmthout
Heuvel 8
2920 Kalmthout
België

Alle evenementen