MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Open Tuinen weekend tuinclub Lopikerwaard

22 juni 2019 10:00 tot 23 juni 2019 17:00  •  Noordzijdseweg 159b 3415rb Lopik NL

Type: Open-Tuin-Dagen

Ervaar de beweging tijdens het Open Tuinen weekend op 22 & 23 juni

De border een nieuwe impuls geven met eenjarigen, een verrassende plantcombinatie uitproberen of zomerbollen aanplanten…. een tuin is nooit af en altijd in beweging. Ervaar de beweging van onze tuinen tijdens het Open Tuinen weekend. Aan het begin van een nieuwe zomerperiode zijn maar liefst 8 tuinen te bezoeken. Allemaal in de Lopikerwaard en ieder met een eigen stijl en diversiteit.

8 Open Tuinen op 22 & 23 juni 2019
Ervaar de beweging van onze tuinen tijdens het Open Tuinen weekend. Aan het begin van een nieuwe zomerperiode zijn maar liefst 8 tuinen te bezoeken. Een romantische tuin met pergola’s en veel bloemen, een boerderijtuin met moestuin en boomgaard op eilandjes, een kindvriendelijke tuin met strakke omlijning. Allemaal in de Lopikerwaard en ieder met een eigen stijl en diversiteit. Bezoek twee nieuwe tuinen en andere tuinen voor de laatste keer. Kom ook in beweging en laat u verrassen door al het tuinnieuws.

Passe-partout
Tijdens het Open Tuinen Weekend kunt u een passe-partout van € 7,50 aanschaffen bij alle deelnemende tuinen. U kunt hiermee elke tuin eenmaal bezoeken, op zaterdag of zondag tussen 10.00 en 17.00 uur. U bepaalt zelf uw route.

Link: https://www.tuinclublopikerwaard.nl/

Locatie

Tuinclub Lopikerwaard
Noordzijdseweg 159b
3415rb Lopik
Nederland

Alle evenementen