MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Kom in de Kas - AFGELAST!

04 april 2020 09:00 tot 05 april 2020 17:00

Type: Thema-dagen

Op zaterdag 4 en zondag 5 april 2020 vindt de 43e editie van Kom in de Kas plaats. Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse Glastuinbouw.

Honderden gastvrije groente-, bloemen- en plantenkwekers openen dit weekend hun deuren van de kas voor het publiek. In zo'n 23 regio’s verspreid over Nederland kun je gaan kijken wat er allemaal gebeurt in die glazen kassen. Bekijk de locaties op de website.

Kom in de Kas is het mooiste, spannendste, gratis, dagje uit van het jaar. Want in de kassen gebeuren een heleboel opmerkelijke, leuke en spannende dingen voor kinderen. Bij Kom in de Kas kunnen kinderen met eigen ogen zien en ervaren hoe tomaten, komkommers of paprika’s groeien. 

Een dag in de kas is niet alleen leerzaam, het is ook nog eens heel lekker en leuk. Er valt overal veel te proeven en te smullen. Ook worden allemaal leuke activiteiten georganiseerd. Zo kunnen kinderen rondhoppen op skippyballen in de vorm van tomaten. En in veel kassen liggen ook grote springkussens waarop ze heerlijk kunnen spelen. Daarnaast is het in diverse kassen mogelijk om geschminkt te worden of lekker paard te rijden.

Link: https://www.komindekas.nl/kom-in-de-kas/

Locatie

Honderden plaatsen in Nederland


Nederland

Alle evenementen