MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Tuindagen Kasteel Heihuyzen (Malle, BE)

25 juni 2021 14:00 tot 28 juni 2021 18:00  •  Heihuizen 3 2390 Malle BE

Type: Beurs

Een domein dat nooit eerder de deuren opende maar hunkert naar volk. Goed volk. Als u weet dat de eigenaar ook voorzitter is van 'Landelijk Vlaanderen' dan weet u dat ze daar heel wat interessant volk samen zullen brengen, zowel uit die vereniging als uit de ruime regio.

Het Kasteel Heihuyzen op het Domein Heihuyzen in (Oost-)Malle is een verborgen parel in de Kempen en is daardoor alleen al een magneet voor de wijde omgeving. Het park is doorkruist met prachtige gezichtsassen, uniek qua sfeer, groot en vlot bereikbaar. Een park met heel veel mogelijkheden en dat van het ene moment op het andere verrast! Eindelijk opnieuw een beurs in de Kempen.

We bezochten al heel wat domeinen, maar Domein Heihuyzen blaast je van je sokken: romantisch, intiem, klasse, perfect aangelegd en in een regio die al jaren wacht op een event dat sfeer en niveau uitstraalt. De Kempen wacht op u!

Dicht bij: Turnhout (16 km), Antwerpen (35 km), Brasschaat (25 km), Herentals (15 km), Geel (30 km), Nederlandse grens (25 km)

Praktisch: Heihuizen 3, 2390 Malle

Vrijdag 25 tot en met maandag 28 juni 2021, vrijdag: 14u - 21u, andere dagen: 10u - 18 u.

Algemene inkom: € 8 -gratis parking - Honden welkom aan de leiband

Link: https://www.tuindagen-heihuyzen.be

Locatie

Kasteel Heihuyzen - Malle
Heihuizen 3
2390 Malle
België

Alle evenementen