MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Olmenhorst Snoeicursus

28 januari 2011 09:00 tot 25 maart 2011 09:00  •  Lisserweg 481 2165 AS Lisserbroek NL

Type: Cursus

Wanneer kan een (fruit)boom het beste gesnoeid worden? Hoe bevordert het snoeien het groeiproces? En waardoor wordt de tegenvallende oogst veroorzaakt? Van januari tot en met april organiseren wij tweedaagse snoeicursussen waarin u alles leert over het snoeien van de (fruit)boom.

Wanneer kan een fruitboom het beste gesnoeid worden? Hoe bevordert het snoeien het groeiproces? En waardoor wordt de tegenvallende oogst veroorzaakt? Van januari tot en met april organiseert Landgoed De Olmenhorst snoeicursussen waarin u alles leert over het snoeien van de fruitboom. De kans om uw eigen fruitteelt te optimaliseren door professionele informatie en adviezen!

De cursus vindt plaats op twee vrijdagen van 09.00 tot 16.00 uur. De kosten bedragen € 129,- incl. BTW (prijswijzigingen voorbehouden). Hiervoor ontvangt de deelnemer een cursusmapje met theoretische achtergronden, een theorieblok in het eerste dagdeel en drie dagdelen snoei-ervaring onder deskundige leiding van landgoedeigenaar en fruitteler Florian de Clercq. Ook is koffie, thee, appeltaart, appelsap en een heerlijke Olmenhorst lunch gedurende beide dagen inbegrepen. Wij vragen u een eigen handsnoeischaar mee te nemen. Het is handig om stevig schoeisel aan te trekken.

De snoeicursus vindt in 2011 drie keer plaats:

Cursus 1: 28 januari en 4 februari

Cursus 2: 4 en 11 maart

Cursus 3: 25 maart en 1 april

Heeft u interesse? Inschrijven kan via workshops@olmenhorst.nl, onder vermelding van naam, adres, telefoon, aantal personen en gewenste datum. U kunt ook bellen naar de Olmenhorst: 0252-413165. Het maximum aantal deelnemers per cursus bedraagt 12 personen.
 

Link: http://www.olmenhorst.nl

Locatie

Landgoed de Olmenhorst
Lisserweg 481
2165 AS Lisserbroek
Nederland

Alle evenementen