MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Floriade 2012

05 april 2012 tot 07 oktober 2012  •  Wereld Tuinbouw Expo, Venlo, Nederland

Type: Beurs

Meer dan 100 deelnemers brengen samen een ode aan de tuinbouw. Het park bestaat uit 5 unieke werelden: themavelden die door bosgebied aan elkaar zijn verbonden. Werelden waarin je de natuur steeds op een andere manier ziet, voelt en beleeft.

Mondiaal spektakel in Limburg

De Floriade is een mondiaal spektakel waar ook in 2012 weer vele tientallen landen aan mee zullen doen. Je wordt ondergedompeld in een smeltkroes van culturen en maakt kennis met andere gebruiken en rituelen.
Maar natuurlijk staat ook onze Limburgse cultuur centraal. Geniet van het Bourgondische leven in onze sfeervolle restaurants! Hier serveren we typische gerechten en dranken uit de eigen streek en worden maaltijden van seizoensproducten bereid.


Beleef de natuur
Er is een dagelijks cultureel programma vol muziek, dans, literatuur, theater en beeldende kunst uit de hele wereld. Duurzame, innovatieve eyecatchers op het gebied van architectuur, zijn als eerste te bezichtigen op de Floriade. Met talloze spannende, vernieuwende en leerzame activiteiten en workshops is Floriade 2012 een spectaculaire ontdekkingsreis voor kinderen.
Samen met een gids kun je thematische routes wandelen over het park of juist in de 30 meter hoge kabelbaan over het park zweven.
Floriade 2012 laat je de natuur beleven! 

Link: http://www.floriade.nl/

Locatie


Wereld Tuinbouw Expo, Venlo, Nederland

Alle evenementen