MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

TuinIdee 2012

01 maart 2012 tot 04 maart 2012  •  Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Nederland

Type: Beurs

TuinIdee biedt jaarlijks vele tienduizenden tuinliefhebbers dé inspiratie voor hun droomtuin. TuinIdee is ook úw ideale oriëntatiebron aan de start van het nieuwe tuinseizoen. Immers, nergens zijn er én zoveel praktische voorbeeldtuinen, én boeiende presentaties van bekende tuincoryfeeën én zo’n 200 zorgvuldig geselecteerde specialisten bijeen. Voor inspiratie op het hoogste niveau, informatie op maat en heel veel voordeel. Beleef, Vraag, Krijg! De opmaat naar een heerlijk en lang tuinseizoen. Geniet ervan!

Voorverkoop € 5 euro korting pp
Korting voor leden Vereniging Eigen Huis

 

Thema

Het thema van TuinIdee 2012 is 'Bewonder, verwonder en geniet'. Dat kan in Villa Urbana waar stadsleven landleven wordt met meer dan dertig inspiratietuinen ontworpen door tuinarchitect Bert Huls. Van piepkleine tuinen, tot grote tuinen; van gemakstuin tot trendy terras.

Primeurs
TuinIdee heeft een groot aantal primeurs zoals de presentatie van tuinen die steeds wisselen van dag- naar avondsfeer. Daardoor is de optimale toepassing van tuinverlichting zichtbaar, en krijgt de hele tuin of juist bepaalde elementen een heel andere sfeer. De Innovatie expositie toont de nieuwste tuinmode en de expositie 'Colour your Garden' informeert over karakter en kleur in de tuin.

Exposities & activiteiten
In de expositie 'De Smaak van Puur' gaat het over de eetbare tuin en in 'Art & Design' staat tuindesign en -kunst centraal. In de 'Orange Lounge' draait alles om ideeën voor terras en balkon. Elders worden extravagante tuinen zoals 'De Passionele Tuin', 'Tuin van Schittering' en 'Tuinen van Beweging' getoond. Ook zijn grootste ideeën voor kleine tuinen te bewonderen in de 'Intieme tuinen'. In het interactieve Tuintheater delen bekende tuinspecialisten als Jurgen Smit en Bert Vermeijden hun kennis over tuinontwerp en inrichting met de bezoekers.

Voordeelpas
TuinIdee focust zich op de tuin, terras, balkon en serre. Zo'n 150-200 geselecteerde specialisten, van kweker tot hovenier en van speciaalzaak tot planten liefhebbersvereniging, zullen de bezoeker op maat informeren. Men kan ook deelnemen aan het tuinontwerp spreekuur en bij het verlaten van TuinIdee 2012 krijgt men de 'mijn TuinIdee-pas' voor het verkrijgen van de ontwerpen van de inspiratietuinen en voor exclusieve aanbiedingen, ook na het bezoek.

Informatie
TuinIdee 2012 is open op donderdag 1 maart van 10.00-18.00 uur, vrijdag 2 maart van 10.00-22.00 uur en zaterdag 3 en zondag 4 maart van 10.00-18.00 uur. Entreeprijs € 15,- , kinderen t/m 12 jaar gratis mits onder begeleiding van een volwassene.

Link: http://www.tuinidee.nl/

Locatie


Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Nederland

Alle evenementen