MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

D en M wintercollectie

1607 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

D&M Depot stelt zijn wintercollectie voor en die oogt allesbehalve koud en kil.  De vertrouwde huiskeramisten en gerenommeerde ontwerp(st)-ers creëerden een winterassortiment waarin warmte, kleur en gezelligheid de boventoon voeren. Paars, roestoranje, rood en feestelijk zilver en bronskleuren het nieuwe assortiment. Een feest van herbruikbare en natuurlijke materialen, verenigd in verrassende, vaak vernieuwende vormen en dessins. Strak en klassiek staan broederlijk naast elkaar en zorgen samen met de passende planten en bloemen voor kleur en fleur in huis. En ook outdoor gaat het feest verder. Rieten potten, manden en lampen trotseren probleemloos de koudste winterdagen. Een wintercollectie om naar uit te kijken…

AFRICA / a continent of colours

africa.jpg

Rood, oranje, paars. Denk er een Afrikaans landschap bij en je hebt … Africa. Een collectie potten en potjes, gebakken op lage temperatuur en daarna bewerkt met zwarte inkt. De matzwarte binnenzijde in speciale waterdichte verf loopt door tot net iets over de rand. Het resultaat: een fascinerend geheel van unieke creaties, want elk stuk is handmade. 


DIABOLO / a time to play

diabolo.jpg

Speelse trechtervormen en frisse, winterse kleuren vinden elkaar in deze porseleinen potjes en vaasjes. De elegante creaties in roestoranje, paars, zilver en wit kijken reikhalzend uit naar een leuk bloemetje of plantje, een sfeervol bloemenboeket of een flikkerend theelichtje. Een collectie die uitblinkt door haar apart design, afgewerkt in een feestelijk glanzend glazuur.


WHALE / design from the sea

whale.jpg

De vloeiende vorm en de ruwe schoonheid van de walvis vormden de inspiratiebron voor deze exclusieve vazencollectie. Een assortiment ronde en ovalen vormen. Uitgevoerd in een matte gepatineerde finish. Beschikbaar in wit en brons. Whale brengt het hele huis in feeststemming, zeker in combinatie met kleurrijke planten, orchideeën en bloemen. Of gewoon mooi op zich…


CLASSY / nice & classy

classy.jpg

Nieuw in de collectie: een reeks klassevolle lampen die zowel tot hun recht komen in een modern als in een klassiek interieur. Gerecycleerd plastic en bamboo werden vervlochten tot oogstrelende combinaties. Beschikbaar in drie maten, mooi binnen én buiten.  


FLOCK / wintertime, willowtime

flock.jpg

Riet en hout tonen zich nog maar eens van hun mooiste kant in de al even unieke als uitgebreide Flock-collectie. Een vlechtwerk van hout, bij elkaar gebonden door twijgen en verrijkt met een mooie grijze patina. Beschikbaar in ronde, vierkante, langwerpige, lage en hoge maten en vormen, waarmee je alle kanten uit kan. 


POTTINA POTTONE / the colours of white

pottina.jpg

Nodig de natuur uit in je huis met deze modulaire pot: het natuurlijke proces van de opname van water in je woonkamer. Pottina & Pottone staat garant voor een optimaal gebruiksgemak en is tevens ontworpen voor de behoeften van de plant. De keramiek houdt het water vast, controleert de hoeveelheid en zorgt voor de luchtcirculatie. Een perfect ontwerp dat de verzorging en het begieten vereenvoudigt! Combineer ze om je eigen prachtige binnentuin te creëren. Dit is niet zomaar een pot, het is een zelfbedruipend systeem dat ontworpen is om het leven gemakkelijker te maken! Pottina & Pottone is er in vier trendy kleuren. 


DUPLEX / let's grow up together

duplex.jpg

Keramiste Tinne De Bruijne creëerde een pottencollectie waarin takken, bloemstukken en orchideeën op inventieve wijze met elkaar verweven kunnen worden. Twee ruimtes vormen samen één vloeiend geheel. De matte, gelaagde buitenkant geeft Duplex een aparte allure. Gemaakt uit een grijs gepigmenteerde klei. Een creatie die garant staat voor dubbel decoratieplezier!


STRAP / wrapped in willow

strap.jpg

Riet in z’n volle pracht. Samengetrokken tot soepele, volle vormen en ranke vazen. Waarin enkel nog een orchidee, een bloemstuk of iets excentrieks ontbreekt. Alles afgewerkt in warme winterkleuren: metaalbrons en roestoranje. 


BUDDY

kopjes.jpg

BUDDY: Drinkbekertjes met drie-dimensionale dierenfiguurtjes erin verwerkt. Het is eens iets anders. Maar wel superleuk. Een sapje of een koffie drinken? Pak de koe bij de horens! En tussendoor kan je de beker ook gebruiken als vaasje. Want bij een koe, een paard, een varkentje en een hond hoort net zo goed een plantje of een veldbloemetje! De vier buddybekers in crèmekleurige keramiek worden aangeboden in een leuke cadeauverpakking. Echt iets voor de feestdagen. MOONY: Dit potje heeft alleen nog een theelichtje nodig om een heerlijk intieme sfeer te creëren… Het is uitgevoerd in ultradun, transparant porselein met een prachtig doorkijkeffect als resultaat. Elk potje is een unieke creatie, want met de hand gemaakt en gevat in een altijd weer net iets andere textielstructuur. Een origineel cadeau voor de feestdagen, per drie verpakt in een speciaal doos. Met een kaartje erbij om er een originele, handgeschreven boodschap aan toe te voegen. 


KAROO / indoor & outdoor green wall

karoo.jpg

Met Karoo presenteert D&M Depot een groen gevelconcept dat elke omgeving een onweerstaanbare ‘touch of green’ geeft, dankzij een eenvoudig, in- en outdoor toepasbaar modulesysteem. Karoo is een Belgisch product, ontwikkeld in samenwerking met de jonge productontwikkelaar Jiri Vermeulen. Het basiselement is 40x40 cm en kan telkens 9 plantjes bevatten, gevat in een textiel voor een blijvend mooie uitstraling. In samenwerking met DCM werd een speciale potgrond ontwikkeld die ideaal is voor de verticale toepassing van Karoo. De modules zijn uitgevoerd in gerecycleerde materialen en beschikbaar in donkergrijs en wit. Karoo is snel en zeer eenvoudig te plaatsen. Designed & Made in Belgium. 

 

D&M is vandaag een internationale trendsetter in decoratieve interieuraccessoires. Het assortiment – puur en rechtlijnig – bestaat voornamelijk uit manden, vazen en potten. Meer dan driekwart is eigen ontwerp. Naast de thuisbasis in Aartselaar, waar 20 mensen werken, heeft D&M ook nog een kantoor en magazijn in China. Het klantenbestand, voor 80% bloemisten, telt vandaag zo’n 2.000 kopende cliënten. Naast België (in omzet nog steeds de belangrijkste afzetmarkt), de buurlanden en Italië wordt er veel geëxporteerd naar Zwitserland, Australië, Japan, Taiwan en de Verenigde Staten. Aan de basis van het succes van D&M ligt niet alleen de ondernemerszin van eigenaars Suzie en Steve, maar ook de unieke collectie die de eigen creatieve visie op trends en decoratie uitstraalt, met eenvoud als basiskenmerk. Dezelfde strakke stijl is ook terug te vinden in de buitengevel van het moderne industriepand in Aartselaar – grotendeels ontworpen door de eigenaars.

www.dmdepot.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen