MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Draadloze terrasverlichting: Butterfly

2386 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Af en toe zie je er één: een ei van Columbus. Zo introduceert GS Windscreen uit Nuenen nu de Butterfly. Een eenvoudige oplossing voor een universeel (terras) probleem. Niet voor niets winnaar van de Horeca Innovation Award 2006. Butterfly is een snoerloze, dimbare terrasverlichting. Overal eenvoudig maar stevig te monteren. Met anti-diefstal vergrendeling, een afstandsbediening en een zeer lange levensduur. Bovendien is de Butterfly bijzonder aantrekkelijk vormgegeven. 

GS Windscreen uit Nuenen is bekend van de doordachte en succesvolle BriXX terrasschermen, die óók samen met het productontwerpbureau GBO Design – Engineering zijn ontwikkeld. Dit seizoen komen zij met verlichting. Mooie functionele en veilige buitenverlichting is al jaren een grote wens van iedereen die een terras heeft. 

Butterfly_draadloze_terrasverlichtingb.j

De Butterfly biedt nu de oplossing. Zo is het systeem uiteraard snoerloos en wordt het geleverd met een laadstation. Met een brandduur van 9 tot 20 uur staat het garant voor lange, subtiel verlichte avonden. De lichtopbrengst is optimaal dankzij het PowerLED Systeem. De Butterfly laat zich met een afstandbediening aan- en uitzetten en dimmen. Zeker zo makkelijk! Dat de Butterfly een doelmatige oplossing is, bewijst ook de montage. Zoals de naam al verraadt, kan ‘de vlinder’ overal gaan zitten waar hij wenst. De verlichting is te monteren aan parasols en terrasschermen, maar net zo eenvoudig aan muren of bijvoorbeeld een pergola. Dankzij het vindingrijke systeem met twee assen is de Butterfly in meerdere posities en onder verschillende hoeken te gebruiken. Hierdoor biedt het letterlijk voor ieder terras en iedere omstandigheid een goede oplossing. Bij de lichtopbrengst kan men lezen, maar tevens kan de Butterfly fungeren als sfeerlicht en decoratielicht om bijvoorbeeld het parasoldoek uit te lichten.

Het uitgekiende design is natuurlijk eerst en vooral praktisch. Daarnaast is ook veel aandacht aan een mooi en compact uiterlijk geschonken. De aluminiumkleurige behuizing ziet er strak uit en is uiterst compact: 122 (l) x 97 (b) x 30 (h) millimeter. Mede omdat de Butterfly er goed uitziet, is het systeem voorzien van een slimme anti-diefstal vergrendeling zodat iedere gebruiker zélf plezier heeft van de lange levensduur.

butterfly.gif

Al met al een echte innovatie in de horeca branche. Om daarmee overigens niet het balkon of de tuin bij u thuis uit te sluiten… De Butterfly is sinds september 2006 verkrijgbaar.  De sets van 4 stuks inclusief laadstation zal een adviesverkoopprijs krijgen van € 290,- (excl. btw). Voor een set van 2 stuks bedraagt de adviesverkoopprijs 175,- (excl. btw). Kortom, de Butterfly wordt het mooie en stralende middelpunt van veel gezellige avonden.

 

Meer info :

GS Windscreen

Tel: 040 290 73 00

www.gs-windscreen.eu & www.butterfy-light.eu

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen