MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

#Dressing up

799 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Dressing Up

Bloementrend winter 2005/2006


 

clip_image001(422).jpg      Pakjestijd! Onder het lint wordt een stijlvolle corsage bevestigd. De frêle roos wordt het hart van de warmgele aronskelk, die in een felrode Anthurium gewikkeld werd. Het geheel wordt afgewerkt met roze anjerblaadjes. Het andere pakje werd voorzien van een eenvoudige versiering met euphorbiabloemen en –blaadjes. De pakjes waren nog nooit zo mooi.

clip_image002(61).jpg De gastenbadkamer is piccobello in orde. Dit lineaire boeket van roze lelies en Anthuriums in een   transparente, rechte vaas bekleed met matfolie maakt het geheel compleet.

clip_image003(50).jpg Eenvoud maakt pracht. Dit simpele parallel boeket van gele Euphorbia met snoepjesroze aronskelken en rode anjers past perfect in dit eenvoudige, maar gezellige interieur.

clip_image004(24).jpg De kelk van een Anthurium vlijt zich rond een aronskelk met een hart van anjerblaadjes in een prachtige corsage met losse bloemetjes van Euphorbia fulgens.

clip_image005(18).jpg Een felrood accent in deze moderne keuken. In een trapeziumvormige vaas op het werkblad werd een eenvoudig lineair boeket van anjers, rozen en aronskelken neergezet.

clip_image006(13).jpg Eenvoudig nonchalant boeket van    goudgele aronskelken en rozen       bijeengebonden met de das van de man des huizes.

clip_image007(6).jpg Een compact boeket van rozen.

clip_image008(6).jpg Sierlijke combinatie van roze lelies, felroze Anthuriums en witte anjers.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen