MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Kerstsfeer

1034 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers • Vrijdag 1 December 2006 Volg Eddy G.

Sommige maanden houden een belofte in. Zo is december onlosmakelijk met feest en sfeer verbonden. Tijdens de donkere, soms sombere dagen van deze maand gaan we op zoek naar decoraties en versieringen, kaarsen en sfeerlichtjes om het allemaal wat op te vrolijken. Feesten doen we nog steeds in stijl.

Elk jaar wordt er in elk interieur ruimte gemaakt voor een kerstboom die versierd kan worden met kerstballen, ijspegels, sterren en andere decoratieve elementen in allerlei kleurvariaties. U kan daarbij zelf aan de slag gaan en versiersels maken in papier, papiermaché, uitgeblazen eieren en stro of u bezoekt één van de tuincentra of bloemenwinkels die in deze periode zijn omgetoverd tot echte sfeerparadijsjes.

kerstmis

Voor sommigen zijn er maar een paar klassieke kleuren die echt associëren met de kerstperiode, namelijk rood, wit groen maar elk jaar komen er nieuwe thema’s aan bod die aantonen dat er meer is dan alleen het traditionele. Wie de trends een beetje volgt zal merken dat er voor dit jaar zelfs accessoires in zwarte tinten zijn. U zal merken dat zelfs deze kleur u in deze periode helemaal niet somber hoeft te stemmen want zwart heeft één grote troef, namelijk dat het zich makkelijk met zowat alle andere kleuren laat combineren.

Om u alvast in de stemming te brengen van wat nog moet komen kan u eens door het fotoalbum bladeren vol originele deco-ideeën.

Kerstshows vind je in de meeste tuincentra.

Enkele (exclusievere) adressen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen