MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Manutti - Modulaire buitensofa AIR

1626 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

De buitensofa wint nog altijd aan populariteit. Met zijn nieuwe collectie Air speelt trendsetter Manutti de vele troeven hiervan helemaal uit. Zo kan je royaal relaxen dankzij het comfortabel design en de specifieke materiaalkeuze. Tegelijk creëer je instant sfeer: van een knipoog naar de jaren zeventig tot exotische elegantie met Irokohout. Want retro en modern vinden elkaar steeds vaker op het terras.

Nieuwe modulaire buitensofa van Manutti combineert retro en modern.

manutti_ok.jpg

manutti_7.jpg

Manutti blijft trendsetter Met Air houdt Manutti zijn reputatie als trendsetter hoog. Modulaire loungeconcepten zijn vandaag nog altijd erg in trek, simpelweg omdat je je buitenmeubel kan samenstellen volgens smaak en ruimte op het terras. Met vijf verschillende modules kan je Air helemaal naar je hand zetten, van een comfortabele ligzetel naar een gezellig hoeksalon met vijf zitplaatsen.

MANUTTI_AIR_3.jpg

Flexibel, met flair

Zuivere, fijne lijnen geven de nieuwe Manutti-collectie haar elegantie. De verfijnde vormgeving wordt nog extra in de verf gezet met doordachte details, zoals een opvallende bies in kunstleer, verplaatsbare armkussens of magneten die de kussens perfect op hun plaats houden als je de rugleuning verstelt.

In afwerking geeft Manutti je alle vrijheid. Je kan kiezen voor een in latten gezaagd bovenblad in Irokohout. De discrete lijnen en afgeschuinde kanten zetten de exotische elegantie in de kijker. Een leuke knipoog ook naar de jaren zeventig!

Voor een meer eigentijdse look tekent de toplaag in gepoederlakt aluminium. De aluminium rugleuningen – in de kleuren Lava en White – zijn gemakkelijk verstelbaar. De nautische kussens zijn beschikbaar in de nieuwe Manutti-stof in gerecycleerd acryl en in 100% recycleerbare polyolefine. Het onderstel is in gepoederlakt roestvrij staal, White of Lava.

MANUTTI_AIR_2.jpg

Jonge Belgische ontwerper

De nieuwe Air-collectie is van de hand van de jonge Belgische ontwerper Koen Van Extergem, een nieuwe aanwinst in het Manutti Designer Studio-team, en CEO Stephane De Winter. Van Extergem heeft een zuivere, sobere en gedetailleerde stijl die hij verder verfijnde tijdens zijn hogere studies productontwikkeling en meubelontwerp. Sinds begin 2013 maakt hij deel uit van het Manutti-team.  

MANUTTI_AIR_9.jpg

 

Praktische info:

Richtverkoopprijs sofa € 14.865 - ligbed € 6.110

Verkooppunten: zie www.manutti.com

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen