MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

Najaarscollectie

1235 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

HET NAJAAR 2011 BIJ D&M


Als het buiten kouder en donkerder wordt, moeten we het binnen extra gezellig maken. D&M geeft het verlangen naar licht en warmte op zijn eigen, unieke manier vorm. Met een nieuwe collectie origineel decoratie- en gebruiksdesign, waarin functie en emotie, vormgeving en gebruiksgemak, natuurlijke eenvoud en fantasie elkaar mooi in evenwicht houden. Wit, grijs, taupe, aubergine, oud roze en rood zijn de tinten die het winter-assortiment kleuren. En natuurlijke, duurzame, groene materialen zijn de kenmerken van een collectie die helemaal klaar is voor de feesten!


• KIDS  

DM1.jpg

In één der armste landen ter wereld, waar overleven het levensmotto is, bezorgen de Belgische broers Jimmy en Tony Geeraerts ouderloze kinderen en jongeren een warme thuis, een volwaardig onderwijs en echte ontwikkelingkansen. Onder de naam Little Hearts zet deze NGO zich in de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh actief in voor de toekomst van zo’n 45 kostgangers. Mét succes. D&M koos voor de financiële ondersteuning van dit initiatief omdat het perfect in het verlengde ligt van zijn bedrijfscultuur. De decoratiedesigner ontwikkelde een speciaal product dat symbool staat voor de doelstelling van Little Hearts : een Little Hearts bloempotje, geproduceerd met uitsluitend gerecycleerde, milieuvriendelijke materialen. D&M stort een bijdrage voor elk verkocht produkt rechtstreeks aan Little Hearts. Want een goede toekomst is belangrijk voor iedereen waar ook ter wereld. Een groene toekomst evenzeer. D&M nodigt ook zijn klanten en relaties graag uit om er zich mee voor in te zetten. Meer info over de stichting vindt u op www.littlehearts.be 


• DRIVE   all the way

DM2.jpg

Met gerecycleerde autobanden kan je letterlijk alle kanten uit. De Drive collectie gaat ervoor, all the way! Vier potten, een schaal en een vaas scheppen een deco-wereld waarin de fantasie regeert. Van een vormpje voor een simpele orchidee tot een megagrote bloempot, en van krantenbakjes en handdoekenboxen tot een decoratieve, superstoere zitkubus van 40x40, afgewerkt én gevuld met uitsluitend gerecycleerd materiaal.


• VITRO     coming in colours

DM3.jpg

Hoe je met gerecycleerd glas objecten creëert die het begrip bloempot een heel nieuwe dimensie geven, toont deze minicollectie. Omgekeerd conische potjes in vier maatjes zullen de creatief in u meteen aanspreken. De fraai geverfde, matte buitenkant en het brede kleurengamma van grijs, groen, roze, rood en taupe lenen zich tot eindeloze creatieve combinaties.


• LAZY    sit and smile

DM4.jpg

Een merkwaardige collectie 40x40 zitkubussen, ontworpen met oude kledingstoffen als basismateriaal. De aaneengenaaide strengen geven dit reclyclageconcept een wel heel bijzonder, eigenzinnig karakter : pretty worn out, maar met een frisse look & feel, en geschikt voor zowel klassieke als hypermoderne interieurs. Lazy is verkrijgbaar in de kleuren gifgroen, rood, zwart en grijs.


• DOMINIK   enjoy your meal

DM5.jpg

D&M proudly presents : de nieuwe collectie van de internationaal bekende sculpturiste Dominique Mosseray. Een designkunstenares die voortdurend pendelt tussen zandsteen en porselein, yin en yang, en deze uitersten vervolgens op een zeer harmonieuze manier met elkaar verbindt. Het klikte meteen tussen het integere kunstenaarschap van Dominique en de functioneel-creatieve visie van het D&M team. Het resultaat is een ongeëvenaarde porseleincollectie waarin haar passie voor speciale vormen, haar artistieke gevoeligheid en haar voorliefde voor ’pièces uniques’ perfect tot uiting komen. Een porseleinservies dat zich onderscheidt door de helderwitte tint of aardekleur, de prachtige vormgeving en de organische mix van design en gebruikscomfort.


• LACE  earth's finest

DM6.jpg

Elk product van deze collectie is een kunstwerkje van donkere, natuurkleurige klei, afgewerkt met een flinterdun randje. De hooggeglazuurde binnenkant en de matte buitenkant maken deze ronde, fijnzinnige bloempotjes, vaasjes en schaaltjes tot echte collector’s items. Waarop wacht u nog om er creatief mee aan de slag te gaan?

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen