MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

#Outside in Classic

1357 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

OUTSIDE in - CLASSIC


clip_image001(764).jpg

clip_image003(70).jpg

Geweldig om te zien hoe een aantal eeuwenoude planten en bloemen een modern arrangement kunnen vormen. Zo zien we een verassende combinatie van Sansevieria en chrysant, alsmede een creatie van Sansevieria en Allium met Helianthus als een geel accent in het midden. De stoere bakken maken het geheel af: arrangementen met een krachtige uitstraling.

Steeds vaker zien we dat bloemen en planten met elkaar worden gecombineerd. Het resultaat is verfrissend en verrassend. Zo ook deze vaas met vrolijk bloeiende zonnebloemen binnen het harmonieuze kader van de puntige sansevieriabladen. Probeer daar je ogen maar eens vanaf te houden.

clip_image005(30).jpg

clip_image007(16).jpg

Door strakke en weelderige vormen met elkaar te vermengen, ontstaan geheel nieuwe vormen, die vanuit elk gezichtspunt voor nieuwe verrassingen zorgen. Deze verzameling van boeketten laat zien hoe je kunt spelen met Alstroemeria, chrysant, Allium, Sansevieria en siergras. De combinatie van geel, wit en groen is fleurig en tegelijkertijd rustgevend.

Zantedeschia, gladiool, chrysant, Allium en Sansevieria vormen samen een compact en stoer boeket. De krachtige vorm van de vaas onderstreept deze uitstraling. Door de frisse kleuren van de gebruikte bloemen, wordt het bloemstuk als geheel niet te zwaar.

clip_image009(16).jpg

 

De basis van dit boeket wordt gevormd door Allium, Alstroemeria en Zantedeschia. Het gebruik van siergras zorgt voor een speels en springerig effect. De duidelijke vierkante vorm van de vaas geeft een andere draai aan dit boeket, dat in aanleg een romantische uitstraling heeft. Nu sluit het geheel toch perfect aan bij de zomertrend.  

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen