MijnTuin.org
Wil je gepersonaliseerde informatie ontvangen over jouw tuin?
Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden
Registreer je nu gratis!

#Outside in - Modern

439 x gelezen
Eddy G. door Eddy Geers Volg Eddy G.

Outside in - Modern


clip_image001(765).jpg

clip_image003(71).jpg

Hoe verschillend kan één bloemsoort zijn? Zie hier Allium in twee totaal andere gedaantes: als compacte bol, en in zijn uitvergrote vorm. De slimme toepassing van hoogteverschil en materiaalgebruik zorgen voor een spannend effect.

De grote, stoere bloemen van chrysant, Zantedeschia en Allium in combinatie met Zamioculcas en gewoon gras zorgen voor een krachtige, natuurlijke uitstraling. De stevige bakken en het gebruikte materiaal onderstrepen dit nog eens. Een bijzonder arrangement!

clip_image005(31).jpg

clip_image007(18).jpg

Alstroemeria met Sansevieria en siergras: een creatief feest van vorm en kleur. De springerige, lelie-achtige vorm en gele kleur van de Alstroemeria steken prachtig af bij de strakke vorm en groene kleur van het siergras en de Sansevieria. Het resultaat is verrassend en spannend.

Door vaste planten en snijbloemen met elkaar te vermengen, ontstaan allerlei nieuwe boeketvormen. De statige Zamioculcas, Zanteschia en Allium zorgen samen voor een strak plaatje, dat de uitstraling van het moderne interieur nog eens extra onderstreept.

clip_image009(18).jpg

 

De extremen van de fijn gelijnde Zantedeschia en de grove wortels van de Zamioculcas geven dit boeket zijn geheel eigen karakter. Voeg daarbij de toepassing van Allium ín de kelk van de Zantedeschia en je hebt een groene creatie waar je niet snel op uitgekeken bent …

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Log in om een reactie te plaatsen